Jens Kristian Skogmo er tilbake i troppen.

- Alt å spille for!

Vidar kjemper for livet når de kommer til Norac stadion lørdag. - Kampen er like viktig for oss, mener Steinar Pedersen.

Vidar har slitt etter sommerferien og ligger på nedrykksplass i øyeblikket. Men sist helg overrasket de alle og tok en råsterk seier hjemme mot topplaget Hødd. Forrige gang Stavanger-laget vant en fotballkamp var St. Hansaften da de vant 2-1 hjemme mot Nardo.

På den annen side: Arendal tapte forrige serierunde for første gang siden St. Hansaften. Det er altså to lag med svært ulik formutvikling som møtes lørdag.

Alt å spille for

- Nå er alle kamper i 2. divisjon vanskelige. Vi er nødt til å gjøre vårt beste for å vinne, uansett hvem vi spiller mot, sier Steinar Pedersen som fortsatt mener det er et helt åpent spørsmål hvor Arendal ender på tabellen når sesongen er slutt. - Derfor har vi alt å spille for, sier han.

For Arendal-treneren er sikker på dette: - Alle lagene rundt oss kommer til å tape poeng frem mot sesongslutt. Derfor kan vi ta innpå alle lagene foran oss på tabellen, hvis vi lykkes med vårt spill.

Tapet på bortebane mot Egersund forrige helg var hans første nederlag som Arendal-trener. Han erkjenner at det ikke var noen god prestasjon. - Det var 40 minutter igjen av kampen da Egersund scoret, men vi ble stresset og fikk dårlig tid. Vi ga bort initiativet i kampen fordi vi ble altfor oppjaget. Det er viktig å ha tålmodighet og ro i eget spill, mener Steinar Pedersen.

Noen skader

Han har fått noen flere skadeforfall siden forrige serierunde. Sune Kiilerich fikk en mindre skade da han spilte for Arendal 2 tidligere i uken, og Tobias Henanger har fått nye skadeproblemer som kan holde ham ute lenge. I tillegg er Philip Aukland blitt syk og Rasmus Lynge Christensen er ennå ikke helt kampklar, selv om han denne uken har begynt å trene med ball også i spillsekvenser på treningene. 

- Vi har meget god bredde i stallen, og det er kanskje ett av fortrinnene vi har. Alle lag får skader og karantener utover høsten, men vi har nok kvalitet til at vi kan mønstre fullgode erstattere i alle posisjoner, sier Steinar Pedersen.

Troppen mot Vidar

  • Keepere: Grzegorz Flasza, Mikkel Hasling

  • Utespillere: Jens Kristian Skogmo, Adi Markovic, Avni Pepa, Petar Rnkovic, Wilhem Pepa, Jakob Rasmussen, Preben Skeie, Pape Paté Diouf, Kim Kvaalen, Thompson Ekpe, Fabian Stensrud Ness, Stian Michalsen, Dejan Corovic, Anders Hella, Conrad Wallem

Annonse: