Markus Håbestad.

Andrelaget med trygg borteseier

Arendal Fotball 2 klatrer etter ny seier.

Et for anledningen ungt Arendal 2, om en ser bort fra Roger Risholt (40), vant 3-1 over Tveit på bortebane.

Laget tok ledelsen rett før pause ved Markus Håbestad, men det var ikke gått mer enn et par minutter av andre omgang da vertene utlignet.

Bare et par minutter etter utligningen var Anders Bjørge på plass og fikset 2-1, mens samme spiller satte inn 3-1 med knappe kvarteret igjen.

Arendal 2 tok seg opp til niendeplass med seieren, men har bare tre poeng opp til laget på fjerdeplass etter 12 runder.

Serieleder Express er neste for Arendal 2 - på Norac 1. juli.

Laget mot Tveit: Øyvind Knutsen, Roger Risholt, Sijam Nuri, Victor Kaba, Jonas Gylland, Tristan Åteigen, Michael Bothne Bleika, Sander Emanuelsen, Redon Pllana, Markus Håbestad, Anders Bjørge. Reserver: Markus Graue, Marius Alfsen.