Even Larsen for Arendal 2 mot Express.

Andrelaget med viktig seier over serielederen

Arendal 2 gjorde et hopp oppover tabellen med å slå serieleder Express 2-1 på hjemmebane.

Express har sammen med Flekkefjord og Fløy 2 imponert mest av lagene i årets 4. divisjon. Laget fra Fevik topper fortsatt tabellen, men har fått konkurranse fra flere i den tette avdelingen. Denne runden var den siste før sommerpausen.

AF 2 - Express 2
Reiss Greenigde header inn 1-0 for Arendal 2.

Arendal 2 hoppet opp til sjetteplass med seieren. Men det er svært tett på tabellen, for fra Lyngdal (20 poeng) på femteplass og ned til Randesund på 12. plass og nedrykk, er det bare tre små poeng. Inni der ligger altså Arendal 2 også, som nå står med 19 poeng etter seieren over Express.

Dødball-mål

Det var en jevn kamp på Norac, foran et par hundre tilskuere (kanskje også mer). Arendal 2 hadde et lite overtak i første omgang, men ingen av lagene skapte spesielt store sjanser.

Så måtte det også en dødball (corner) til for at kampens første mål skulle være et faktum. Ballen fant hodet til Reiss Greenigde. Han raget langt over de andre og headet ballen utagbart forbi Marius Larsen i Express-målet. Da var det gått 36 minutter.

I andre omgang trykket Express på. De spilte seg til småsjanser og det lå en scoring for gjestene i luften, men mot spillets gang slapp Kim Kvaalen gjennom. Han gjorde ingen feil og sørget for kampens andre scoring etter 76 minutter.

Dermed tvang de Express til å trykke enda mer på.

Temperatur

Men først på overtid klarte gjestene å få uttelling. Avslutningen fra Sander Haugen fant nettmaskene, men det var for sent. Rett etter avspark var tatt, blåste dommeren av.

Tidvis var det god temperatur på banen. Kampen inneholdt en rekke gule kort. I tillegg var spillerne fra begge lag i tottene på hverandre ved en del anledninger.

Den av Arendal-spillerne som kanskje høstet flest pluss i boka i kveld: Even Larsen. Unggutten var god gjennom hele kampen og forsøkte å skape noe hver gang han fikk ballen.

Laget: Øyvind Knutsen, Roger Risholt, Sander Emanuelsen, Reiss Greenigde, Sijam Nuri, Kim Kvaalen, Even Larsen, Redon Pllana, Vital Kaba, Markus Håbestad, Anders Bjørge.

Innbyttere: Magnus Nærby Madsen, Victor Kaba, Jonas Gylland, Marius Alfsen, Michael Bothne Bleika.