Fløy er gode på dødball, men Arendal var godt forberedt.

Årets siste hjemmekamp: Gratis inngang!

Lørdag er det klart for årets siste hjemmekamp - og som en ekstra gave til publikum blir det gratis inngang for alle som ønsker å få med seg lokaloppgjøret mot Fløy.

Flekkerøy-laget kjemper for å overleve i 2. divisjon. De har altså absolutt alt å spille for. Sannsynligvis trenger de seier både mot Arendal og serievinner Skeid for å sikre poengene som kan hindre nedrykk til 3. divisjon.

Tabellmessig har Arendal mindre å spille for - men samtidig er både Steinar Pedersen og spillerne veldig opptatt av å gi publikum en best mulig opplevelse i dette som er årets siste hjemmekamp. Derfor er det all mulig grunn til å forvente en tett, spennende og innsatsfylt kamp på Norac stadion.

- Vi har bestemt oss for å by publikum på gratis inngang, men vi har ikke rukket å gjøre endringer i kampannonsene som kommer i Agderposten. Men publikum kan se bort fra billettprisene som er oppgitt i annonsene og ta turen til Norac stadion kl 1500. Vi kan definitivt garantere valuta for inngangsbilletten, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Annonse fra Obos-ligaen: