Markus og Peder Jørgensen er stolte representanter for Baker Jørgensen - og stolte over at Arendal Fotball nå har tatt steget opp i norsk toppfotball!

De har suksessoppskriften!

Da Arendal Fotball spilte sin første sesong i 2011, var Peder Jørgensen en bauta i midtforsvaret. Men aldri har han gledet seg slik til en fotballsesong som i år!

Baker Jørgensen har vært en støttespiller for Arendal Fotball siden starten, og den første sesongen var også han som i dag er bedriftens daglige leder en støttespiller ute på banen. - Vi hadde ambisjoner om at klubben skulle klatre oppover i systemet helt fra starten, men vi som spilte den gangen var nok ikke gode nok til å kunne hevde oss på et høyere nivå. Men det har vært veldig moro å følge klubben disse årene, sier Peder Jørgensen som altså har lagt fotballskoene på hylla - men har blitt en aktiv triathlon-utøver og han holder seg derfor i god fysisk form.

Landskjent

Byens tradisjonsrike baker, som blant annet er landskjent for sin fantastiske marsipan, er glad for at det skapes aktivitet og entusiasme i byen. Derfor er det naturlig for dem å fortsette som samarbeidspartner, også nå som Arendal Fotball har tatt steget opp i norsk toppfotball.

- Det blir en fantastisk sesong, ikke minst fordi vi møter både Jerv og Start på samme nivå. Det kommer til å bli fantastiske oppgjør, og dersom nøkkelspillerne i Arendal leverer like bra som i fjor, samtidig som de nye spillerne som har kommet inn bidrar til å heve laget, så tror jeg både Start og Jerv vil merke konkurransen. Men i utgangspunktet regner nok de fleste med at Arendal er et lite stykke bak de to andre klubbene, ettersom laget er nyopprykket og mangler erfaring fra dette nivået, sier Peder Jørgensen. - Samtidig vet man aldri i fotball, og det er jo det som gjør dette så spennende, fastslår han.

Leverandør

Daglig leder Bård Sterk-Hansen ser det som en stor tillitserklæring at trofaste støttespillere blir med klubben videre.

- Baker Jørgensen er en samarbeidspartner man kan stole på, og vi har også gleden av å bruke dem som leverandør av alt av bakervarer til Arendal Fotball. Vi er også stolte over at vi får lov til å bruke produkter fra Baker Jørgensen som gevinster og premier i forbindelse med konkurranser og andre aktiviteter knyttet til våre hjemmekamper og arrangementer. Dessuten er nok Baker Jørgensen den eneste av våre samarbeidspartnere som selv har spilt for klubben. Peder er registrert med ni kamper og ett mål for Arendal Fotball etter 2011-sesongen. Dessverre måtte han gi seg etter bare en sesong på grunn av skader, men desto mer gledelig er det at vi fortsatt kan være på samme lag som bedriften, sier Bård Sterk-Hansen.

Baker Jørgensen

  • Baker Jørgensen har stolte tradisjoner som går helt tilbake til 1904. Fortsatt har bakeriet sitt hovedutsalg og sine produksjonslokaler på Torvet midt i Arendal sentrum.

  • Baker Jørgensen er en av byens eldste bedrifter og en del av bybildet i Arendal sentrum.

  • Baker Jørgensen bruker bare de beste råvarene, og bakerne og konditorene er alle svenner i sine fag.

  • Hver dag baker de over 26 brødsorter etter egenutviklede oppskrifter.

Annonse: