Adi Markovic

- Denne kampen gleder vi oss til!

Adi Markovic er blant dem som ser aller mest frem til lørdagens sørlandsderby mot Start på Norac stadion: - Dette er en kamp vi gleder oss spesielt til, sier han.

Det ligger mye i potten - både for Arendal og Start. For Arendal handler det om å kunne beholde plassen i OBOS-ligaen, mens Start kan ta et stort steg mot å rykke opp til Eliteserien dersom de kan ta med seg tre poeng fra Arendal. 

Start har vært sterke

Lørdagens sørlandsderby er det siste rene sørlandsoppgjøret i OBOS-ligaen i år - og så langt har Start brukt disse oppgjørene til å befeste sin posisjon som Sørlandets fotballstormakt. Da Arendal møtte Start på Sør Arena i sommer, vant Start til slutt 3-1, men i store deler av kampen viste Arendal at laget var mer enn godt nok til å utfordre Start på deres hjemmebane. Jerv har møtt Start to ganger denne sesongen - og begge kampene har endt med tap. Dermed blir lørdagens oppgjør også siste mulighet til å påføre Start et prestisjenederlag i rekken av lokaloppgjør.

"Fulle tribuner gir ekstra energi som kan være avgjørende ute på banen"

— Adi Markovic

Adi Markovic håper han er med i planene trener Mattias Andersson legger før kampen. Han leverte en solid kamp som venstreback mot Sandnes Ulf sist helg - og har derfor en viss forventning om fornyet tillit.

- Jeg trives i backrollen, selv om jeg kanskje synes det er enda bedre å spille kant lenger frem i banen. Men foreløpig vet vi ingenting om lagoppstillingen, sier Adi Markovic.

Tror på hjemmeseier

20-åringen kommer opprinnelig fra Lyngdal, men ble tidlig hentet til Start der han var sett på som ett av de mest lovende talentene i sitt årskull på Sørlandet. Skader og manglende spilletid førte imidlertid til at han valgte å melde overgang til Arendal Fotball i fjor - og sist vinter skrev han også under på en ny kontrakt som forlenger oppholdet i Arendal. Selv om det har vært en krevende sesong resultatmessig for Arendal, så føler Adi at han personlig har tatt steg og utviklet seg videre. 

Nå handler imidlertid alt om resultater i de tre siste serierundene.

- Vi tror vi slår Start. Det har skjedd en merkbar endring i spillergruppen etter at vi vant 3-0 mot Kongsvinger i forrige hjemmekamp. Men det betyr veldig mye for oss at det er trykk på tribunen og stort engasjement rundt kampen. Derfor håper vi på fulle tribuner. Det gir ekstra energi som kan være avgjørende ute på banen, mener Adi Markovic.

Se videointervju med Adi her!

Glimt fra Adis sesong 

Annonse: