Dejan Corovic i aksjon mot Levanger.

- Det skal bli vanskelig å reise herfra med noe i sekken

Dejan Corovic håper Arendal Fotball skal holde frem den gode hjemmetrenden.

Det endte med et bittert 1-2-tap borte mot Kvik Halden sist søndag. Nå vil Arendal-spillerne revansjere seg.

- Ja, det var bittert og nå vil vi slå tilbake. Vi ønsker å levere en god prestasjon som vi kroner med seier. Det skal bli vanskelig å reise herfra med noe i sekken, melder Dejan Corovic.

Trener Steinar Pedersen er inne på den samme tanken. Han vil se at elevene hans finner tilbake til de laget leverte i kampene forut for Kvik-kampen.

- Det var variabelt sist, en jevn kamp, men der vi endte uten poeng. På hjemmebane håper jeg vi kan fortsette med å bygge på det gode spillet vi har hatt, klarer vi det, blir dette bra, tror Pedersen.

                                                                                            Direktespillende lag                                            

Nardo er et direktespillende lag, som ligger poeng foran Arendal på tabellen.

- Nå gjelder det å komme opp på det nivået vi vet vi har inne, og sette standarden som vi har hatt en lengre periode, slår Steinar Pedersen fast.

- Nardo er poenget foran oss, så det blir som alltid en tøff kamp, legger han til.

Dejan Corovic er litt usikker på hva han skal svare da vi spør ham om en god prestasjon kontra tre poeng.

- Altså, det er klart at slikt henger sammen. En god prestasjon er nøkkelen til tre poeng, konkluderer Corovic.

Steinar Pedersen fikk det samme spørsmålet. Han svarte slik:

- Ja takk, begge deler! Vi ønsker å prestere godt og vet det hele tiden er jevne kamper. En god prestasjon er det som gir oss mulighet for tre poeng …

Suspendert

Det har vært mye fra og til på treningene i det siste med tanke på spillere som er skadet. Foran kampen mot Nardo er Reiss Greenigde er suspendert etter det røde kortet mot Kvik.

Dejan Corovic har spilt alle kampene utenom serieåpningen mot Stjørdals-Blink. Men han har hatt flere makkere i forsvaret gjennom sesongen. Skadene har gjort at det har vært en del rotasjon.

- Det har vært litt smårusk, men vi har hele tiden hatt bra folk å sette inn. Skadene hemmer ikke laget veldig. Men det er godt å få folk tilbake. Konkurransen blir bedre – det vil også styrke laget, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: