Wilhem Pepa kom ikke på scoringslisten denne gangen.

- Det stod ikke på innsatsen

Etter en trøblete reise både til og fra Brattvåg var det stort sett juniorer som satte seg i bussen til 4. divisjonskampen mot Flekkefjord

Det var nemlig ett Arendal 2 lag bestående av en stor andel juniorspillere som fikk bryne seg mot Flekkefjord. Slik det har vært i store deler av høstsesongen. Det var derimot ikke noe som tydet på at laget bestod av juniorspillere når det kom til verken innsats, vilje eller spill.

Dommer blåste igang kampen i det som for anledningen var en kald kveld på Uenes kunstgress og det gikk ikke lenge før det ble dramatisk.

Etter en slurvete og rotete start på kampen tok Arendal seg opp. Og i det sjette spilleminutt ble Wilhelm Pepa spilt gjennom alene med keeper og i det han skulle runde keeper for å sette ballen i mål ble han felt. Alle ropte på straffe. Dommeren så det annerledes og vinket først spillet videre, men etter en samtale med assistentdommeren på motsatt side ble Pepa tildelt et gult kort.

Kampen bølget så frem og tilbake, men Flekkefjord var mest effektive og gikk opp i ledelsen etter tolv minutter da Fredrik Hallingsgård Abrahamsen snek seg inn bak Arendal forsvar etter ett godt slått innlegg.

- Returer gutter, de må vi være på i dag!

Trener Kjell Inge Askeland var opptatt av mange ting før kampen, blant annet returer.

- Det vil komme returer i dag gutter. Det har vi sett i alle kampene i det siste. De må vi være på, både offensivt og defensivt, sa han før kampstart.

Det skulle vise seg å være ett viktig fokus. For etter 23 minutter utlignet Wilhelm Pepa til 1-1 på nettopp en retur. Det etter at Markus Håbestad hadde fyrt løs et godt skudd.

Det resultatet holdt seg også til pause, etter at begge lagene hadde hatt sine muligheter til å ta ledelsen.

Dårlig start

Etter pause starter Arendal som i første omgang. Noe som straffet seg i det 49 minutt når Asle Liland satte inn 2-1 ledelsen.

Dette målet så derimot ut til å vekke Arendal-spillerne og Philip Aukland satte igang et flott raid fra midtbanen der han gikk forbi to-tre man før han hamret ballen inn til 2-2 fire minutter senere.

Etter dette bølget kampen igjen frem og tilbake slik som i første omgang, men etter 76 minutter fikk Flekkefjord hull på byllen og Marius Bruhjell satte inn 3-2 med hodet etter et godt frispark fra Asle Liland.

Ofret alt

Arendal gav seg derimot ikke og ofret alt de hadde for å komme inn i kampen igjen og hadde sine mulighet til å utligne. Den største kom etter rundt 80 minutter når Hakeem Wilkinson ble spilt gjennom, rundet keeper, la ballen tilbake til en bedre plassert Håbestad som ble hindret i avslutnings øyeblikket (Duellen førte til at Håbestad måtte forlate banen). Den frie ballen satte Wilkinson i tverrlegger ut..

Ikke lenge etter kom den kjente "spikeren i kista" når Asle Liland igjen var frempå og satte inn 4-2 i det 87. spilleminutt, noe som også ble sluttresultatet.

- Vi styrer til tider kampen, men får ikke uttelling på de sjansene vi har. Flekkefjord var effektive og gode på sine dødballer. Vi har våre muligheter, men dessverre var det ikke nok til å få med seg poeng i dag sier trener Kjell Inge Askeland.

- Det skal deirmot ikke stå på innsatsen i dag. Den gjengen som er med her idag har all grunn til å være stolte over jobben de la ned i dag, legger han til.

Det ble altså ingen poeng denne gang, men det er nye muligheter når Randesund tar turen til Norac 1. oktober klokken 19:30!

Høydepunkter fra kampen:

Flekkefjord - Arendal 2 4-2 (1-1)

• Mål: 1-0 (12. min), 1-1 (23. min, Wilhelm Pepa), 2-1 (48. min), 2-2 (53. min, Philip Aukland), 3-2 (75. min), 4-2 (85. min)