Wilhem Pepa.

- Ekstremt bra nivå på treningsfeltet

Wilhem Pepa mener at Arendal-stallen har hevet seg de siste ukene med nye spillere og et fornyet trenerapparat. Nå gleder han seg til å spille sammen med broren Avni Pepa.

Arendals store goalgetter i fjorårssesongen er glad for at det har kommet nye offensive spillere inn i troppen, selv om det kan bety større konkurranse om plassene og at han selv kanskje må forberede seg på å spille i en annen rolle enn det som har vært favorittposisjonen hans.

Spillerne positive

- Det har allerede kommet inn gode spillere, og jeg tror stallen kommer til å bli enda mer styrket når vi får flere spillere til uka. Reaksjonen i spillergruppen er positiv på at det nå kommer forsterkninger. Som lag har vi skuffet til nå i sesongen, og alle forstår at det er naturlig med endringer, sier Wilhem Pepa.

En av de nye spillerne Arendal har signert, er Wilhem Pepas lillebror Avni Pepa.

- Han er det største treningstalentet i familien. Jeg er sikker på at han blir viktig for oss i høst, sier Wilhem Pepa som tidligere har spilt sammen med broren i både Start og Vindbjart.

Avni Pepa spiller primært back og midtstopper, men ifølge Willy kan han bekle stort sett alle roller på en fotballbane. - Han har jo til og med vært reservekeeper i Tippeligaen, så det sier litt om allsidigheten, mener han.

"Jeg er fornøyd om jeg får spille flest mulig kamper. Om det blir ving, keeper eller back er ikke så viktig."

— Wilhem Pepa

Wiik-Kovacs imponerer

Den mest profilerte nysigneringen er nok likevel Peter Wiik-Kovacs. Den nygifte ungareren har allerede rukket å sette spor etter seg på treningsfeltet, og trener Mattias Andersson - som kjenner hodespesialisten godt fra før - innrømmer at han faktisk er positivt overrasket over hvordan hans gamle venn har kommet inn i spillergruppen. Wilhem Pepa er også imponert og glad for å være på lag med veteranspissen.

- Jeg er fornøyd om jeg får spille flest mulig kamper. Om det blir ving, keeper eller back er ikke så viktig. Det viktigste for meg personlig er at jeg blir dyrket i den rollen jeg skal spille og får klare instruksjoner om hva som er forventet av meg, sier han. 

Se videointervju her!

Ekstremt bra

I tillegg til endringene i spillergruppen, så har også fornyelsen av trenerteamet allerede satt spor etter seg, ifølge Wilhem Pepa. Mattias Andersson er tydelig på hvordan han vil ha det, og nå har han også fått med seg Øyvind Dalseth ved siden av Frank Bredal som assistenttrener. Trioen utfyller hverandre godt på treningsfeltet, ifølge spillerne.

- Det har vært veldig store endringer i treningshverdagen. Senest i dag snakket vi om dette i spillergruppen, for det har aldri vært så godt nivå på treningene tidligere som det vi opplever nå. Det har faktisk vært ekstremt bra. Vi har også spilt bra i store deler av de tre siste kampene før ferien, men mangler de viktige poengene. Lykkes vi med å omsette det vi gjør på treningene også i kamper, så vil resultatene også komme, sier Wilhem Pepa.

Annonse: