Frank Bredal.

- En guttedrøm å oppleve dette

For Frank Bredal var det nesten uvirkelig å være tilbake på gamle Bjønnes lørdag formiddag. - Det er en guttedrøm å oppleve hvordan dette er blitt, sier han.

Lørdag kl 10.00 trente Arendals A-stall for første gang på nye Norac stadion. Rundt omkring på anlegget var det allerede mange frivillige på plass som jobbet med den siste finpussen både innendørs og utendørs. 

For Frank Bredal var "hjemkomsten" til klubbens nye arena ekstra spesiell. Han har hatt Bjønnes som hjemmebane i alle år som spiller og trener - og nå har altså det gamle, ærverdige anlegget gjenoppstått som Norac stadion.

- Det er veldig merkelig å komme tilbake hit. Vi har jo ikke vært her på nesten et helt år. Det har blitt utrolig flott, slår han fast.

Assistenttreneren, som har vært i Arendal Fotball helt siden etableringen av klubben i 2010, er nærmest litt overveldet over alle de endringene som har kommet i løpet av kort tid.

- Alt har gått veldig fort i utviklingen av Arendal Fotball. Det gjelder klubben, organisasjonen og nå også stadion, konstaterer Frank Bredal.

Fotballmessig er han også optimist før åpningskampen mot Mjøndalen.

- Vi har aldri hatt en så gunstig situasjon i hele klubbens historie når det gjelder tilgjengelige spillere. Nå har vi 22 friske utespillere og tre keepere i god form. Bortsett fra Anders Gundersens skade, så er hele troppen skadefri. Det føyer seg inn i den gode trenden vi har opplevd gjennom halvannen måned, sier Frank Bredal.

Økten som ble gjennomført lørdag formiddag var svært lett. Hovedhensikten var at guttene skulle kjenne på baneforholdene og gjøre seg kjent i omgivelsene. 

- Det var fortsatt litt mye gummi på banen, så ballen spratt litt merkelig innimellom, men dette blir det jobbet videre med utover dagen så når vi kommer til avspark på søndag, så vil også dette være blitt mye bedre, sier Frank Bredal.

Kjøp billett til stadionåpningen nå - kun kr 1,-

Annonse: