En hær av frivillige er klare!

Den siste uken er det flere enn spillerne som har ligget i hardtrening for å være klare for sesongstart på hjemmebane.

I løpet av vinteren er det blitt klart for de fleste at fotballen i Arendal har kommet på et nytt nivå etter opprykket til OBOS-ligaen. Og det gjelder ikke bare de sportslige kravene. Å skulle arrangere en kamp på dette nivået, stiller store krav til arrangementsgjengen og det frivillige apparatet. Det kan blant andre Bjørn Holst-Pedersen og Aslaug Djuve bekrefte. De er to av ildsjelene som har forberedt seg på å gjøre den "usynlige" jobben som er så viktig for at arrangementet skal bli en god opplevelse - for spillere, for publikum, for støtteapparatet, for presse, for TV-team og dommere.

Kjøp billett til kampen nå!

Nye krav

Tidligere har det vært så som så med adgangskontroll og billettkjøp på Bjønnes. I år er kravene helt annerledes. De som ikke har skaffet seg billett på forhånd, må være forberedt på at det kan bli noe kø i billettkiosken som er satt opp utenfor banen på Myra. Alle som skal inn på arenaen må ha gyldig billett - og det er en reell mulighet for at det kan bli trangt om plassen. Det er solgt rundt 600 sesongkort, og dersom alle sesongkort-innehaverne kommer, så er stadion allerede halvfull. 

Det vil være to kiosker åpne der publikum kan få kjøpt kaffe, brus, pølser og vafler. For at betalingen skal gå mest mulig smertefritt, så er det skaffet til veie betalingsterminaler så alle kan betale med kort. 

Fine forhold

Sponsorer og sentrale samarbeidspartnere er invitert til en uformell samling før kampen, og derfor er det også satt opp et eget arrangementstelt ved banen på Myra, slik at man kan hygge seg i godt selskap uansett værforholdene. Det er imidlertid meldt sol og 12 grader søndag, så rammen rundt kampen burde være den aller beste!

Avspark er kl 1700 - og det er garantert lurt å være tidlig ute, spesielt for dem som kommer med bil og skal finne en passende parkeringsplass.

Vil du spare penger og være garantert billett til kampene mot Start, Jerv og de andre store publikumskampene denne sesongen? Kjøp sesongkort nå!

Annonse fra Obos-ligaen: