Vebjørn Langballe og Marius Lundberg var utplassert og hadde arbeidsuke i Arendal Fotball.

Er blitt attraktiv blant skoleelever i arbeidsuke

I løpet av de siste årene er Arendal Fotball blitt en populær arbeidsplass blant skoleelever i arbeidsuke.

Sist uke var to skoleelever på niende trinn på plass på klubbhuset på Norac stadion. Vebjørn Langballe og Marius Lundberg var begge sterkt delaktig i arrangementet i forbindelse med Bryne-kampen. 

De to guttene spiller begge fotball selv. Litt sjenerte foran forsamlingen i VIP-en før kampen, kunne de bekrefte at de hadde hatt en fin uke i praksis på Norac, der de hadde fått utføre en rekke oppgaver. Begge syntes det var morsomt å være en del av Arendal Fotball. 

Søndag satt de i billettluka foran kampen, og under kampen fikk de være med på benken, der de utførte oppgaver rundt laget. Også i forbindelse med kampen mot Odd onsdag hadde begge oppgaver. Guttene fikk virkelig se hvordan det er å drive en fotballklubb i dag. 

Daglig leder i Arendal Fotball, Bård Sterk-Hansen, skryter av guttene og den innsatsen begge nedla i løpet av arbeidsuka. 

Han forteller også en annen god nyhet, nemlig at det er stadig flere som ønsker å ha arbeidsuke hos Arendal Fotball. 

- Det er også gøy at vi er en attraktiv plass å jobbe for gutter og jenter som har arbeidsuke. Dette får vi stadig forespørsler om. Vi forsøker å lære dem hva jobben går ut på, samt at vi selvfølgelig legger opp til en del fotballrelaterte oppgaver. Denne uken fikk de lov å sitte sammen med spillere og trenere under kampen, og det opplevde jeg som de synes var morsomt, forklarer Sterk-Hansen. 

Annonse fra Obos-ligaen: