Fabian Ness sammen med fysio Fredrik Nett.

Fabian gjør comeback mot Tønsberg

Arendal Fotballs kaptein, Fabian Stensrud Ness, melder seg klar igjen etter å ha vært ute med skade siden midt i vårsesongen.

Han var med på spilleøkta da Arendal Fotball trente for første gang etter sommerferien torsdag ettermiddag. Det er første gang siden skaden at Fabian er med på en spilleøkt.

- Veldig gøy å føle at en er med igjen, smiler han.

Han håper å få med seg en omgang i treningskampen mot Tønsberg neste fredag.

- Sommerkampen er et kult initiativ, men jeg tar ikke noen sjanser med den. Jeg vil heller prøve meg på fredag mot Tønsberg. Det er mer naturlig for meg etter å ha vært så lenge ute å prøve meg en omgang i den kampen, forteller han.

Kul og spennende høst

Han gleder seg veldig til høstsesongen, der Arendal Fotball er i angrepsposisjon. Det er ikke mer enn seks poeng opp til nummer to og sju poeng til topplaget Fredrikstad.

Fabian beskriver det som en kul og spennende høst som laget går i møte.

- Vi åpnet sesongen svakt, men var solide og spilte fin fotball i mange kamper etter hvert. Vi var gode over tid, men kan avgjøre kampene mye tidligere. Synd vi kollapset mot Levanger, men den kampen må vi bare lære av, unngå å havne i slike situasjoner at vi roter oss bort, forklarer han.

Matchmodus

Trener Steinar Pedersen er glad for at Fabian Stensrud Ness er tilbake på treningsfeltet. Han forteller at det var helt bevisst at de holdt Fabian tilbake og valgte en gradvis restitusjon, fremfor å stresse ham tilbake i spill.

- Når han fikk den skaden og med det perspektivet det var med tanke på å komme tilbake, så valgte vi det slik. Nå skal vi se at han tåler spill, for det er noe helt annet å spille enn å bare løpe rundt. Vi ønsker å få ham tilbake i matchmodus for å se om han tåler det, beskriver Pedersen.

Annonse: