Fabian Stensrud Ness.

Fabian tilbake i troppen

Fabian Stensrud Ness er tilbake i Arendal-troppen når Bryne kommer til Norac stadion søndag.

Bryne kommer fra cup-suksess tidligere denne uken. De slo ut Ull-Kisa etter straffesparkkonkurranse og er nå klare for kvartfinalen i årets NM.

Derfor er det høyst sannsynlig en motstander proppet med selvtillit. Det gamle storlaget har i likhet med Arendal hatt en noe svakere sesongstart i serien enn ekspertene forventet, men viser nå klare tegn til fremgang.

Arendal-trener Mattias Andersson mener også å se fremgang i egen tropp, selv om det ble tap borte mot Hødd i forrige serierunde.

- Da jeg gikk gjennom kampen i ettertid, så var prestasjonen bedre enn jeg følte rett etter kampen. Vi var veldig gode og fulgte kampplanen før pause, og selv om Hødd var best etter hvilen, så hadde vi nok målsjanser til å kunne vinne kampen. Å spille borte i Ulsteinvik er en av de vanskeligste kampene gjennom hele sesongen, så det var naturlig å legge en mer defensiv strategi i den kampen enn vi vanligvis gjør på hjemmebane, sier Mattias Andersson.

Han mener hovedutfordringen nå er å bli mer effektive offensivt og enda mer disiplinerte defensivt. - Relasjonene sitter bedre, og jeg synes spillerne har respondert veldig bra på treningsfeltet. Mot Bryne jakter vi tre poeng, og det trenger vi etter ujevne resultater i vår, sier Andersson.

Annonse fra Obos-ligaen: