Knut Tørum

Får tøff test mot Odd

Med bare to uker igjen til seriestart, er det mange som kjemper knallhardt om plassene på laget før kampen mot Mjøndalen 2. april. Fredag får mange en ny mulighet til å overbevise mot Odd.

Trener Knut Tørum forventer tøff motstand når han og resten av stallen drar til Skien fredag ettermiddag. Odd stiller i utgangspunktet med 11 mann fra A-stallen i denne treningskampen på Skagerak Arena, selv om det neppe blir noen av de 11 som var i startoppstillingen i torsdagens 3-1-seier mot Aalesund.

God motstand

- Med så mange fra A-stallen, så blir det uansett god motstand for oss og en bra sparringpartner før alvoret begynner, sier Knut Tørum.

Han har noen bekymringer knyttet til skadesituasjonen, men det gir samtidig muligheter for at flere kan få vist seg frem i fredagens treningskamp.

- Fabian Ness og Rasmus Lynge Christensen er dessverre uaktuelle frem mot seriestart. I tillegg fikk både Aleksandar Corovic, Adi Markovic og Viktor Lövgren noen smeller under La Manga-oppholdet, så de er ikke med i troppen mot Odd. Vi har også planlagt å gjøre fem bytter i pausen, slik at mange skal få god anledning til å få kamptrening, sier Knut Tørum som uansett er optimistisk etter erfaringene fra La Manga der laget spilte tre kamper mot gode lag - uten å tape.

- Vi merker at de lagene vi møter i år holder høyere nivå enn det vi opplevde i serien i fjor. Det betyr at vi må lære oss å spille mer direkte og besluttsomt, rett og slett fordi vi har dårligere tid i hver enkelt situasjon. Det jobber vi med nå, sier Knut Tørum.

Laget

Arendal stiller med følgende lag fredag (avtalte pausebytter i parentes):

Anders Gundersen (Jostein Aaland)
Dejan Corovic (Matias Fjeldal Olsen), Sune Kiilerich (Sven Fredrik Stray), Marius Andersen, Anders Hella
Tobias Henanger, Jakob Rasmussen, Ylldren Ibrahimaj
Steinar Berås, Wilhem Pepa (Petar Rnkovic), Tobias Olsvik
I tillegg er også Anders Hylen Pedersen, Lars Kilen og Tasso Dwe med i troppen til Skien fredag.

Annonse: