Kim Kvaalen på trening 25. oktober - før kampen mot Hødd.

- Femteplass ser bedre ut enn åttende

Verken Hødd eller Arendal Fotball har så mye mer enn æren å spille for i siste serierunde.

Som best kan Arendal Fotball bli nummer fem denne sesongen, som ligger et poeng foran Hødd på tabellen foran møtet i Ulsteinvik. 

Avspark på Hødd stadion er klokka 13.00 lørdag. 

Arendal-spiller Kim Kvaalen er helt klar på hva han foretrekker foran den siste runden. 

- En femteplass ser bedre ut enn en åttende. Vi går for det, å redde litt av sesongen med å få en god avslutning. Jeg tror begge lagene vil gå inn i kampen med den innstillingen, sier midtbanespilleren. 

Bedre enn forrige sesong

Forrige sesong ble det sjetteplass. Det er også plasseringen som Arendal Fotball innehar i øyeblikket. 

- Situasjonen før siste runde skulle gjerne vært en annen. Men vi skal dra til Ulsteinvik og gå for seier. En bra avslutningen å ta med seg inn i ferien er viktig. Det betyr mye for oss at vi kan avslutte på en god måte, melder Kvaalen, som legger til at laget forrige sesong gikk ut av sesongen med fem strake tap.

 - Derfor må vi også gå for å få en bedre avslutning enn vi gjorde forrige sesong, sier han. 

1-1 på Norac

Kampen på Norac endte 1-1. I den kampen måtte Arendal fullføre hele andre omgang med ti spillere på banen, etter at Shariff Cham ble utvist på slutten av første omgang. 

Kvaalen er helt klar på hva som er årsaken til at det nå handler om å bli nummer fem, og ikke en plass lengre opp på tabellen. 

- Vi har hatt mange sjanser til å vippe kampene vår vei, men har ikke lyktes i å avgjøre de jevne kampene. Derfor hadde det også hjulpet om vi kunne vinne denne siste kampen, og ta med oss en god følelse inn i ferien, forklarer han. 

NB: Levanger er nummer fem og møter nummer åtte, Moss. Med seier går Moss forbi Arendal, om Arendal taper. Med seier for Arendal er det avhengig av at Moss slår Levanger for at Arendal skal bli nummer fem. 

Annonse fra Obos-ligaen: