Fabian Ness er tilbake på treningsfeltet.

Fin fremgang for Fabian

Fabian Ness mister seriepremieren mot Mjøndalen i morgen, men spissen er i fin fremgang på treningsfeltet. - Jeg håper å være tilbake i løpet av april, sier han.

Fabian Ness var en av dem som satte preg på Arendals seriepremiere i 2016 - men da som angrepsspiller hos Moss. Etter at Tobias Henanger og Steinar Berås hadde gitt Arendal en tidlig ledelse, så slo Moss tilbake på Meløs og gikk opp til 2-2 før hvilen. Ett av målene var en perle fra Fabian Ness. Arendal vant kampen etter en overtidsscoring av Ylldren Ibrahimaj, etter at Petar Rnkovic vant en duell med Moss-keeperen.

- Det var et veldig bittert tap for oss i Moss, erkjenner Fabian Ness - som samtidig mener han hadde flaks da han noterte seg for perlescoringen som førte Moss tilbake i kampen.

Kneskade

Men nå handler det ikke om Moss, lenger - i hvert fall ikke for Fabian Ness. Han har funnet seg godt til rette i Arendal, selv om en kneskade som han fikk for en måneds tid siden har satt ham tilbake i sesongoppkjøringen. Nå gleder han seg over å merke at det går raskt fremover, og han fryder seg over å kunne være tilbake på treningsfeltet sammen med resten av gjengen. Riktignok må ha nøye seg med alternativ trening fortsatt, men håper at det ikke er veldig lenge til han kan ta på seg fotballskoene igjen!

"Det har vært en fin gjeng å bli kjent med"

— Fabian Ness om tiden i Arendal

- Det har gått sakte, men sikkert fremover. Jeg har fått god oppfølging av fysioene og det har gitt resultater. Jeg vet ikke hvor lang tid det går før jeg kan trene med ball i beina, men nå kan jeg trene og løpe med retningsforandringer, så det har vært positivt, sier han. 

Fin gjeng

Bortsett fra skadesituasjonen, som selvfølgelig alltid er ubeleilig, så har han funnet seg godt til rette i byen og klubben.

- Det har vært en fin gjeng å bli kjent med, og jeg satte stor pris på at jeg fikk være med til La Manga selv om jeg var skadet. I denne perioden har jeg også, uheldigvis kan vi kanskje si, hatt andre å trene med som også har vært skadet. Det har også vært en hjelp.

Nå ser Fabian Ness fremover og gleder seg til å kunne spille kamper igjen.

- Jeg håper på en sesong med mange mål og at jeg kan hjelpe laget til mange seire, sier Fabian Ness.

I tillegg til Fabian Ness mister også Rasmus Lynge Christensen, Sven Fredrik Stray og Aleksandar Corovic serieåpningen på grunn av skader. 

Annonse: