Sune Kiilerich fryktet brudd i hånden før han dro på legevakten onsdag ettermiddag.

Forsvarere nede for telling

Kaptein Sune Kiilerich er i godt selskap: Akkurat nå er nesten samtlige forsvarsspillere i Arendal nede for telling...

Det er heldigvis lenge til seriestart akkurat nå, men allerede fredag kveld er det klart for ny treningskamp. Og onsdag måtte trener Mattias Andersson rett og slett telle på knappene om det i det hele tatt er mulig å spille kampen...

Årsaken er skader og sykdom som plutselig har oppstått. - Av en eller annen årsak er det bare forsvarsspillere som er rammet, konstaterer Mattias Andersson.

En av dem som måtte stå over treningen onsdag var kaptein Sune Kiilerich. Han falt på sin egen arm under treningsøkten tirsdag - og hånden var hoven og smertefull et døgn senere. Derfor ble han sendt på legevakten for sjekk - i stedet for å trene.

I tillegg er både Petar Rnkovic og Jens Kristian Skogmo utslått av virus. Sannsynligvis har det influensaen som har rammet dem. Philip Aukland har også være under dyna i noen dager, men onsdag var han tilbake på treningsfeltet igjen - tilsynelatende i OK form. I tillegg er både Avni Pepa og Adi Markovic ute.

- Vi stiller lag mot Vindbjart fredag uansett, men blir nødt til å bruke spillere i nye posisjoner. Men alternativet til treningskamp i Sørlandshallen er egentlig bare løpetrening, siden Jerv skal spille treningskamp på Myra, konstaterer Mattias Andersson.

Blant dem som ganske sikkert får prøve seg i treningskampen, er Fredrik Dahl (19). Venstrebacken som har spilt i Start, trener for tiden med Arendal - og derfor vil Mattias Andersson svært gjerne se ham også i kamp.

PS! Etter legevakt-sjekken onsdag ettermiddag har Sune Kiilerich fått tilbakemelding om at det trolig ikke er brudd i hånden, men han får endelig svar torsdag. Forhåpentlig kan han være tilbake i trening i løpet av en uke.

Annonse fra Obos-ligaen: