Anders Hylen Pedersen og resten av Arendal-guttene var klart best før pause.

Fortsatt i førersetet

Det går mot en ekstremt spennende sesonginnspurt for juniorlaget. Med to serierunder igjen topper Arendal tabellen foran Fløy - men det er bare målforskjellen som skiller lagene...

Denne uken var Arendal-juniorene tilbake på vinnersporet da Våg ble beseiret. Arendal tok med seg en solid 5-0-seier på bortebane - og så jevnt som det nå er i innspurten, så kan det vise seg at hvert eneste plussmål kan bli avgjørende for hvem som til slutt stikker av med KM-tittelen.

- Det er en styrke for oss at vi ikke er avhengig av enkeltspillere, fastslår Roger Risholt og viser til at det var fem forskjellige målscorere mot Våg. 

- Vi vinner komfortabelt og gjennomfører kampen svært solid. Vi gjorde syv bytter sammenlignet med startelleveren vi mønstret mot Hisøy i forrige serierunde, og de som får tilliten leverer også varene. Tre av dem kom i tillegg på scoringslisten, konstaterer Roger Risholt som kan glede seg over at laget har tatt 34 poeng på de 12 siste kampene. Poengdelingen mot Hisøy i prestisjeoppgjøret på Norac stadion i forrige uke er eneste kamp guttene har gått av banen uten å ha sikret alle tre poengene. - Og den kampen burde vi også avgjort da vi ledet 3-0 før pause, erkjenner Roger Risholt.

Nå gjenstår to serierunder der Arendal møter Vindbjart og Gimletroll. De nærmeste utfordrerne er Fløy og Hisøy - og de møtes i neste serierunde. Minst ett av lagene må dermed avgi poeng i den kampen. Derfor har også Arendal alt i egne hender. Vinner Arendal de to siste kampene, så vil ingen kunne true tabelltoppen. Arendal har 46 mål i positiv målforskjell, mens Fløy - som har like mange poeng - står med 18 plussmål. Hisøy er to poeng bak og har fem plussmål.

Annonse fra Obos-ligaen: