Per Carsten MIchelsen gleder seg over at mange har lyst til å gjøre en innsats for Arendal Fotball.

Fortsatt plass til flere frivillige

Arendal Fotball trenger fortsatt forsterkninger foran debuten i Obosligaen - utenfor banen. - Vi er nå spesielt på jakt etter frivillige som kan være med på laget og hjelpe til med billett- og adgangskontroll, sier Per Carsten Michelsen.

Det er svært mange som allerede har meldt seg som frivillige foran årets sesong, men Per Carsten Michelsen er altså fortsatt på utkikk etter flere som har lyst til å være med på den historiske sesongen der Arendal for første gang har et lag på nivå 2 i norsk fotball.

Billett- og adgangskontroll

- Vi har dekket de fleste funksjoner, men trenger fortsatt litt hjelp - spesielt når det gjelder billett- og adgangskontroll, sier han.

En av årsakene til at klubben gjerne vil ha flere med på laget er behovet for å ha nok mennesker å dele oppgavene på - slik at arbeidsoppgavene for hver enkelt ikke blir for stor. 

Når det passer for deg

- Vi vet at det er vanskelig for mange å forplikte seg til å kunne stille på hver eneste hjemmekamp, men det er heller ikke meningen. Vi vil ha med oss så mange at det ikke oppstår problemer om noen er bortreist på ferie eller av andre grunner er forhindret til å stille på kampdag. De som melder seg som frivillige må være innstilt på at de bidrar på minst fem av hjemmekampene, men vi har smidige rutiner for bytter og tilpasninger for hver enkelt. Jo flere vi har med på laget, jo enklere blir det å få kabalen til å gå opp, sier Per Carsten Michelsen.

Har du lyst til å vite mer? Da er det bare å sende en sms til 908 61 066!

— Per Carsten Michelsen

Arendal Fotball er opptatt av at alle som kommer til hjemmekampene skal oppleve minst mulig kø og at publikum blir møtt med smil og vennlighet. - Derfor skal vi også alltid ha nok folk til å hjelpe publikum på hver kamp, sier Michelsen som har hovedansvaret for både anlegg og arrangementsavvikling i Arendal Fotball.

Mye moro sammen med andre

- De som melder seg som frivillige får først og fremst gleden av å være med på store opplevelser. I tillegg får alle et sesongkort og invitasjoner til hyggelige samvær et par ganger i året sammen med alle andre som gjør en innsats i klubben. Det er bare å sende en SMS til meg, så tar jeg kontakt med hver enkelt - og vi finner ut hvilke arbeidsoppgaver som er aktuelle og hvor mye den enkelte trenger å forplikte seg til. Vi har plass for både dem som vil bidra hver eneste gang - og for dem som bare har anledning til å stille opp innimellom, understreker Per Carsten Michelsen.

Har du lyst til å vite mer? Da er det bare å sende en sms til 908 61 066!

Annonse: