Petar Rnkovic

Forventer tøff cup-kamp mot Fløy

Mattias Andersson vet hva som venter Arendal når Fløy kommer på besøk onsdag kveld: - De er dødballsterke, duellsterke og en veldig vanskelig motstander, sier den tidligere Fløy-treneren.

Både Mattias Andersson og spillerne var skuffet over at det bare ble ett poeng i serieåpningen mot Nardo lørdag. - Vi burde ha scoret og vi burde tatt tre poeng. Skal vi avgjøre slike kamper, så må aggressiviteten fra tidligere i vinter komme tilbake - og vi må la ballen gå raskere. Det må vi forsøke å få til mot Fløy onsdag, sier Arendal-treneren.

Tilbake på Norac stadion

A-stallen hadde årets første treningsøkt på Norac stadion tirsdag - og de er glade for å være tilbake på den ordentlige hjemmebanen.

- Det gir også ekstra energi. Men nå kommer kampene tett, og vår ambisjon er å vinne alle kamper. Derfor trenger vi all energi vi kan få, sier Mattias Andersson.

"De har en av de største og mest solide stallene av alle 2. divisjonslagene"

— Mattias Andersson om Fløy

Han understreker at han har stor respekt for Fløy - og han vet hva han snakker om, for svært mange av spillerne har han selv hentet til Flekkerøy-klubben mens han var trener der. - De har en av de største og mest solide stallene av alle 2. divisjonslagene. Derfor har de muligheten til å hvile spillere i flere posisjoner, og slik stille med maksimal slagkraft i både serien og cupen. Jeg har sett gjennom kampen de spilte mot Bryne i helgen, og det bekreftet at dette Fløy-laget holder godt nivå, fastslår Andersson.

Sterkt poeng

Fløy hentet et sterkt bortepoeng på Bryne i helgen da de spilte 1-1 mot klubben mange mener er den største opprykksfavoritten i Arendals avdeling. - Vi må særlig være oppmerksomme på dødballer. Fløy er gode i duellene innenfor 16-meteren, konstaterer Mattias Andersson.

Onsdag må Arendal definitivt klare seg uten Tobias Henanger og Avni Pepa.

- Ingen av dem blir spilleklare. Vi har også et par andre spillere som er litt usikre, så vi får se dette an i løpet av onsdagen. Poenget er ikke å spare spillere, men å stille med dem som er best rustet til å hjelpe oss til seier i Fløy-kampen. Vi ønsker å vinne både mot Fløy og mot Stjørdals/Blink (søndag), understreker Mattias Andersson.

Vi minner om at det fortsatt ikke er for sent å få full uttelling på å kjøpe sesongkort på Norac stadion - eventuelt kan du kjøpe billett bare til Fløy-kampen her!

Annonse: