Rune Aarrestad og Norac er en langsiktig samarbeidspartner for Arendal Fotball. Nå har de forlenget avtalen som generalpartner for klubben, i tillegg til at selskapet har kjøpt rettighetene til stadionnavnet de neste 12 årene.

Generalsponsor med høye mål

Norac og Norac Badekabiner har vært sentrale samarbeidspartnere for Arendal Fotball helt siden starten. De er definitivt med på laget videre og forplikter seg i et langsiktig partnerskap med klubben.

For alle som følger Arendal Fotball tett er det neppe noen overraskelse at partnerskapet med Norac og Norac Badekabiner videreføres også i 2017-sesongen. Det er allerede kjent at Norac har kjøpt rettighetene til stadionnavnet de neste 12 årene – slik at Bjønnes vil hete Norac stadion når anlegget fremstår i ny drakt til sommeren.

Langsiktig

- Vi er en langsiktig partner, og vi synes det er veldig moro at stadig flere næringslivsaktører i regionen viser at de har lyst til å bli med videre. Derfor var det heller ikke vanskelig å bli enige med Arendal Fotball om betingelsene for videre samarbeid, sier adm. direktør Rune Aarrestad i Norac.

Nå skal det ærlig innrømmes at Rune Aarrestad i denne sammenhengen har på seg både en og to hatter – for i tillegg til å lede Norac-konsernet, så har han også vært styremedlem i Arendal Fotball helt siden klubben ble etablert i 2010. Men han er også glad for at Norac og Norac Badekabiner har mulighet til å være generalpartner for Arendal Fotball – fordi dette setter byen og regionen på kartet. Og det betyr noe, også for Norac.

- Gjennom samarbeidet med Arendal Fotball bidrar vi til å gjøre merkenavnet Norac kjent. Samtidig er det viktig for oss å bygge tilhørighet og stolthet i Arendal. Vi er en stor global virksomhet med base her i byen, og derfor vil vi gjerne være en medspiller som bidrar til å gjøre det attraktivt å vokse opp og å bo og jobbe i Arendal, sier Rune Aarrestad.

Støtter idretten

Norac samarbeider ikke bare med Arendal Fotball, men har også bidratt i partnerskapet rundt blant annet ØIF Håndball og jenteløftet i Grane håndball.

- Idretten er viktig for oss, og derfor er vi glade for å kunne ha mulighet til å støtte slike satsinger i vårt nærmiljø, sier Rune Aarrestad.

NORAC

  • Norac AS ble etablert i 1974 og er i dag et selskap som er ledende globalt innen leveranser av innredningssystemer for cruiseskip, ferger, handelsskip og offshoreinstallasjoner.

  • Selskapet har hovedkontor i Arendal, mens store deler av produksjonen foregår i Litauen og Kina.

  • Norac produserer og distribuerer brannklassifiserte vegger, himlingssystemer, dører, prefabrikerte våtromsenheter, flytende gulv, vinduer og møbler, noe som gjør Norac en komplett leverandør av høykvalitets interiørsystemer til den maritime næringen.

  • Norac AS og Norac badekabiner er en del av Otterlei Group.


 

Annonse fra Obos-ligaen: