Anders Gundersen gleder seg til at han kan kvitte seg med gipsen og være tilbake i vanlig trening igjen.

Gleder seg til å redde baller igjen

Anders Gundersen har ennå ikke reddet en ball på Arendal-trening. Årsaken er at han har gått med gipset hånd siden begynnelsen av desember.

- Jeg gleder meg veldig til å bli kvitt denne, sier Anders Gundersen og viser frem gipsen på høyrehånden. - Til uka kan jeg forhåpentlig være igang og trene mer eller mindre som normalt igjen, sier den nysignerte keeperen som skrev under på avtalen med Arendal i romjula.

Gipsen på høyrehånden er et resultat av en treningsskade fra tidlig i desember. - Det var på en keepertreningsøkt der jeg skulle redde en ball nede til høyre. Så traff ballen litt feil og jeg knakk et lite ben inni hånden. Dermed ble det noen uker med gips, og akkurat nå føltes det som om det passet dårlig. På den annen side så er det bedre at slikt skjer i desember enn midt i sesongen, sier han.

"Nivået er fullt sammenlignbart med det vi hadde i Sandefjord"

— Anders Gundersen

FIN GJENG
Til tross for skaden, har han likevel funnet seg godt til rette i miljøet. Noen av spillerne kjente han fra før - og enda flere har han blitt kjent med de siste dagene. Og han liker det han ser og opplever i Arendal.

- Jeg opplever dette som en veldig fin gjeng, og nivået på spillerne er fullt sammenlignbart med det vi hadde i Sandefjord der jeg har spilt de siste sesongene, sier han.

En av spillerne han kjente litt til fra tidligere var Jostein Aaland. De to keeperne skal samarbeide tett og konkurrere om plassen som førstevalget mellom stengene. - Det ser jeg frem til. Konkurranse er bra og begge har selvfølgelig lyst til å spille. Keeperrollen er jo spesiell siden det som regel er en som ender opp med å få plassen - og da er det vanskelig å spille seg inn på laget igjen så lenge den som står gjør en bra jobb, sier Anders Gundersen som er vant til å møte tøff konkurranse i sine tidligere klubber. 

FRA TELEMARK
I likhet med Jostein Aaland er også Anders Gundersen telemarking. Mens Jostein opprinnelig kommer fra Bø, så er Anders fra Grenlands-området. - Det er jo ikke noen utfordring å skulle konkurrere om plassen med folk fra Grenland, sier Jostein Aaland med sitt vanlige smil om munnen. Han er like klar for å konkurrere om å bli førstevalget - og kan også bygge videre på en fantastisk fjorårssesong der han ble kåret til årets spiller på et meget solid Arendal-lag.

Uansett: keeperkonkurransen blir garantert tøffere til uka - når Anders kaster gipsen...

Annonse: