Kjetil André Aamodt holdt foredrag på Norac.

Hadde storfint besøk

En ekte idrettslegende var på besøk på Norac stadion i forrige uke for å motivere.

Det er få forunt å bli legender mens de ennå er i levende live ... Kjetil André Aamodt er en av dem. Det er få som fortjener en legendestatus på samme måte som alpinisten, som gjennom mer enn 15 år tilhørte verdenseliten. 

Fortsatt er han den mest dekorerte alpinisten i VM og OL. Fire OL-gull, fem VM-gull og 20 medaljer totalt, i tillegg til en verdenscupseier sammenlagt sier alt om karrieren til Aamodt, som la opp etter OL-gullet i super-G i 2006. 

Nå er han foredragsholder for næringslivet og idrettsbevegelsen. I den anledning var han i Arendal og holdt sitt foredrag om hvordan en skal lykkes innen idrett og i næringslivet. 

Han har tidligere hatt foredrag i Arendal ved flere anledninger. Blant annet holdt han for et par år siden et foredrag for idrettselevene ved Sam Eyde. 

Og foredraget ble populært. Kanskje ble det også hentet mange tips med tanke på hvordan både samarbeidspartnerne til Arendal Fotball og spillerne skal lykkes i tiden som kommer. 

Hele 110 personer var til stede og hørte på OL-legendens foredrag. Noen av dem noterte flittig noen stikkord underveis. 

Også spillerne til Arendal Fotball satt interessert og hørte på hva Aamodt hadde å komme med. Kanskje var det nettopp ordene til Aamodt som satt fremme i pannebrasken da guttene sikret 2-1-seieren over Bryne på søndag kveld ...  

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: