Ulrik Reinaldo Berglann på trening foran kampen mot Byåsen.

- Har lite fokus på tabellen

Verken trenerteamet eller spillerne i Arendal Fotball ser særlig på tabellen foran de to siste kampene før 2.divisjon tar spillepause. Søndag vil spillerne by opp til fest mot Byåsen.

Med 20 poeng er Arendal Fotball på fjerdeplass etter 12 runder. Det er seks poeng opp til Fredrikstad på toppen, fem til Stjørdals-Blink på andreplass. Med to seire før spillepausen, så blir i alle fall ikke luken noe større.

Søndag møter Arendal Byåsen hjemme på Norac – avspark er 15.00.

- Tabellen har jeg så lite fokus på som overhodet mulig. Det er tre poeng i potten på søndag og det ønsker vi oss. Så skal vi også gjøre en jobb som gjør at vi fortjener de tre poengene, forteller Steinar Pedersen – trener for Arendal Fotball.

Ulrik Reinaldo Berglann konkluderer med at det hele handler om å ta en og en kamp.

- Det er det kjedelige svaret, men det som kortsiktig er det som er mest fornuftig. Fotballspillere en enkle og primitive mennesker som ikke bør ha for mange tanker i hodet på en gang. Men det er klart, det hadde vært bra å gå inn i spillepausen med en god følelse, smiler Berglann.

Samme opplegg uansett

Byåsen falt til bunns etter å ha røket på 0-5-tap for Egersund.

Det er andre runde på rad at Arendal Fotball møter et bunnlag.

- Opplegget er det samme uansett hvem vi møter. Det har ikke noe å si om vi møter et lag i toppen eller et lag i bunnen. Fokuset på motstanderen skal være minst mulig. Vi er i god form og skal gjøre det vi kan for å være klar til kamp. Hjemme har vi en utrolig god følelse, men det var utrolig deilig med en borteseier sist. Det er en viktig del av totaliteten, sier ”Reinaldo”.

Han vi by opp til fest på søndag.

- På hjemmebane skal vi dominere. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal by opp til fest mot Byåsen, melder nordlendingen.

Kan male

Steinar Pedersen trekker frem at de ønsker å gjenskape de positive prestasjonene og den offensive rytmen de har hatt i spillet den siste tiden.

- Vå må bare fortsette med det som har gitt oss resultater i det siste, så må vi legge nok i potten for at vi kan etterleve den standarden vi har satt for oss selv. Kvaliteten i laget er god nok til at vi skal score nok mål for å vinne kampen, slår Pedersen fast.

Han mener at spillerne har vist i det siste at de er godt trent og står distansen i kampene på en sterk måte.

- Hvis det krever at vi må male på gjennom kampen, så kan vi gjøre det. Det betyr ikke noe. Vi kan gjøre det vi ønsker å være gode på, det som kjennetegner oss, vinne fighten og ta krigen. Samtidig som vi våger å bruke ballen, som er gjenkjennende for oss, forklarer Steinar Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: