Anders Hella ble første vinner i konkurransen "månedens spiller" i januar 2018.

Hella ble "månedens spiller"

Det er ennå noen måneder igjen til seriestart - men for spillerne i Arendal handler det allerede nå om tellende resultater på treningsfeltet. Og årets første vinner ble Anders Hella.

Trener Mattias Andersson er opptatt av å skape trivsel, samhold, innsats og høy intensitet på treningsfeltet. Ett av grepene som er tatt i vinter er innføring av en ordning med kontinuerlige konkurranser på feltet. Det plukkes poeng på hver eneste treningsøkt - og når måneden er slutt kåres det en vinner.

- Vi spiller internkamper og har individuelle konkurranser. De på vinnerlaget plukker poeng, mens de som taper må betale 10 kroner i bot. "Bompengene" samles sammen og gis til "månedens spiller". Han som vinner konkurransen, må bruke pengene på en "date" på byen og han må dokumentere "daten" med å sende bildebevis til meg, forteller Mattias Andersson. Slik blir det både humør, fleip og ekstra motivasjon på treningsfeltet.

Før treningen onsdag kveld var det ungguttene Julio Espinoza (hospitant) og Arne Einarsen som knivet med kaptein Sune Kiilerich i toppen av listen. Men i løpet av månedens siste treningsøkt la åpenbart Anders Hella inn ekstra innsats - og han endte med å være dem som måneden sett under ett har plukket flest poeng i den interne konkurransen.

Botkassen denne måneden endte på rundt 1400 kroner, noe som er litt mindre penger enn det som kan forventes i en "normalmåned". Årsaken er noe mer skader og sykdom enn vanlig, og dermed har det vært ekstra mange juniorspillere på treningsfeltet - og juniorene slipper å betale "bøter" om de er på tapende lag i konkurranser. 

Annonse fra Obos-ligaen: