Her avgjøres lokaloppgjøret

På overtid dunket Mathias Johansen inn 3-1 og avgjorde dermed oppgjøret mellom Hisøy og Arendal 2.

Det var et viktig oppgjør for begge lag - ikke bare fordi det var et lokaloppgjør, men også fordi årets 4. divisjon ser ut til å bli rekordjevn. Derfor er det viktig for lagene å få størst mulig avstand til nedrykksstreken, slik at høstkampene ikke skal bli unødvendig spennende.

Da Hisøy tok imot Arendal 2 på Lunderød lørdag ettermiddag, så var det de helhvite gjestene som kom best igang. Markus Håbestad da Arendal 2 ledelsen etter bare 10 minutters spill og det var også Arendal-laget som var best i store deler av omgangen. Men utover i kampen kom Hisøy stadig mer med i spillet og det var ikke helt ufortjent at Benji Ngoye kunne sette inn 1-1 rett før pause.

Etter hvilen ville Hisøy mest i sommervarmen. Det fikk de også betalt for etterhvert. Først satte Niklas Hauer inn 2-1 etter drøye 60 minutter. Mot slutten forsøkte Arendal å sikre poeng, blant annet ved å sende Sune Kiilerich opp som spiss. Da gikk det slik det ofte går: i stedet for utligning var det Hisøy som utnyttet ubalansen bakerst og Mathias Johansen kunne altså dundre inn den avgjørende scoringen, godt inn i overtiden.