Kontorleder Knut Handeland i Personalhuset.

- Idretten har de beste nettverkene

- Gjennom idretten får vi være med i de beste og sterkeste nettverkene. Derfor er vi på lag med Arendal Fotball, sier kontorleder Knut Handeland i Personalhuset.

Rekrutterings- og bemanningsselskapet Personalhuset har svært gode erfaringer fra å samarbeide med idretten. - Vi var med som samarbeidspartner i Arendal Fotball i fjor, og i år har vi økt innsatsen ytterligere, forteller Knut Handeland.

Todelt engasjement

Han er ikke i tvil om at investeringene gir avkastning, fordi kjennskap, kontakter og relasjoner er viktig i næringslivet - ikke minst for en typisk "business to business"-aktør som Personalhuset.

- Vårt engasjement som samarbeidspartner er todelt. Naturligvis ønsker vi å gi noe tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte opp om positive aktiviteter som idretten representerer. Samtidig tror vi dette også er en god investering for vår virksomhet fordi vi når en målgruppe som er viktig for oss, sier Knut Handeland.

Han mener det er mange paralleller mellom å utvikle og bygge et fotballag og det å bistå bedrifter med rekruttering og bemanning. - Det handler jo om å finne de riktige talentene og sette sammen laget som kan prestere best i fellesskap. Vi tror idretten kan hente inspirasjon og kunnskap fra oss, på samme måte som vi også kan lære av toppidretten, blant annet når det handler om å bygge prestasjonskulturer, sier han.

Nyttig partner

- Vi er glade for at Personalhuset er med oss opp i OBOS-ligaen, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen i Arendal Fotball. - Vi har allerede gjennomført vellykkede fellesaktiviteter sammen med dem, og de er også en nyttig samarbeidspartner når vi har spillere som ønsker jobb ved siden av fotballen, sier han.

Personalhuset

  • Personalhuset Staffing Group er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper.

  • På Sørlandet har Personalhuset kontorer i Arendal og Kristiansand. Selskapets mål er at uansett hvor du møter dem, så vil samme høye kvalitet og entusiasme prege tjenestene.

  • Personalhuset leverer bransjetilpassede bemanningskonsept over hele Norden. Det samlede nettverket omfatter mer enn 1.300 kunder, og hvert år har Personalhuset mer enn 5.500 personer i arbeid i Norge.

  • Kundene spenner fra mindre foretak med sporadiske behov, til store konsern hvor Personalhuset leverer omfattende bemanningsløsninger.

  • Personalhuset tilbyr tjenester innenfor områdene:

  • Search & Selection

  • Temporary Staffing

  • Consulting & Outplacement

Annonse: