Anders Bjørge i aksjon for juniorlaget mot Vindbjarts juniorer. Anders noterte 26 scoringer i vårsesongen - 23 for juniorlaget og tre for B-laget.

Ingen god høst-start for juniorlaget

Juniorlagets jakt på å forsvare seriemesterskapet fra 2018 startet torsdag kveld, men det gikk ikke veien.

Søgne på hjemmebane var oppgaven for Arendal Fotballs juniorlag torsdag kveld.

Kampen i vårsesongen endte 5-2 til Arendal Fotball, men denne gangen skulle det ikke gå veien.

For Arendal-juniorene gikk nemlig på en surt 1-2-tap og fikk dermed ikke den starten på høsten som de ønsket seg. Men en kan minne om at det ble tap også i første runde i vårsesongen, men da var laget med inn i kampen om avdelingsmesterskapet. Det er ni kamper igjen å spille, så ingenting er avgjort.

Magnus Nørby Madsen ga Arendal ledelsen etter 18 minutter, men to mål på ti minutter i første halvdel av andre omgang snudde kampen.

Laget: Mads Rønningen, Filip Mang-Thang, Tor-Kristian R. Hovland, Even Eie, Jonas Gylland, Magnus Nørby Madsen, Thor Hott Johansen, Redon Pllana, Markus Eilertsen, Anders Bjørge, Michael Bothne Bleika.

Innbyttere: Sijam Nuri, William Selander, Tristan Åteigen, Christian Lines, Mathias Glöckner, Marius Alfsen, Sander Bothne Bleika.