Sidsel Pettersen og Innoventi forlenger samarbeidsavtalen med Arendal Fotball.

Innoventi på laget!

Design- og kommunikasjonsbyrået Innoventi har forlenget avtalen som en av Arendal Fotballs hovedsponsorer.

- Vi har vært med på oppturen og utviklingen av Arendal Fotball, og selvfølgelig er vi glade for å være med på den videre satsingen, sier daglig leder Sidsel Pettersen i Innoventi.

Nært samarbeid

Klubben har hatt et svært nært samarbeid med Innoventi de siste årene, og Innoventi har også spilt en sentral rolle i de interne strategiprosessene Arendal Fotball har gjennomført. Dette har bidratt til å gjøre Arendal Fotball til en tydelig og sterk merkevare som fremstår med profesjonalitet i sine kommunikasjonsaktiviteter.

- Det har vært veldig morsomt å jobbe med en slik gjeng, og vi er også stolte over at Arendal nå er satt på fotballkartet. Vi ser at klubben skaper engasjement og samhold, og er en viktig og synlig aktør når det kommer til merkevarebygging av Arendal og regionen, og det er slike ting vi gjerne vil være med på å heie frem. Jeg må innrømme at det ikke først og fremst var fotballen som var drivkraften før vi begynte samarbeidet med Arendal Fotball, men nå er jeg selv blant dem som er aller mest hekta. Det har vært veldig moro å følge dette prosjektet på nært hold, og jeg satser på at vi har mange morsomme opplevelser foran oss også, sier Sidsel Pettersen.

Alltid "på"

Daglig leder Bård Sterk-Hansen understreker at Innoventi er mer enn bare en samarbeidspartner.

- De har bidratt med å forme hvordan vi som klubb fremstår, og vi har hatt stor glede av den fagkunnskapen Sidsel og hennes team besitter når sterke merkevarer skal bygges. De er alltid «på» og har gode og kreative løsninger når vi trenger det. Derfor er det en «vinn-vinn»-avtale for oss at Innoventi fortsatt skal være en del av det stadig sterkere laget av samarbeidspartnere som er knyttet til Arendal Fotball, sier han.

Innoventi

  • Innoventi er et design- og kommunikasjonsbyrå med base i Arendal, men med kunder over hele Norge.

  • Innoventi hjelper sine oppdragsgivere gjennom å gjøre merkevaren attraktiv, relevant og bærekraftig.

  • Innoventi bistår også med strategisk rådgivning og vet hvordan man gjør strategi til handling.

  • Innoventi bidrar også til å skape engasjement og tilhørighet gjennom god historiefortelling og godt design.

  • Innoventi jobber med design, strategi, innhold og utvikling. Byrået har et særlig engasjement for bærekraft, fordi fremtidens vinnere er bærekraftige.

Annonse fra Obos-ligaen: