Inviterer til åpent hus!

Arendal Fotball slår opp dørene på vidt gap: Hver tirsdag inviteres det til åpent hus på Norac stadion med gratis kaffe og vafler der du kan møte spillere, trenere, støtteapparatet - og gamle og mye fotballvenner!

Det blir "åpent hus" på Norac stadion hver tirsdag fremover - fra kl 1200-1330. A-stallen trener på formiddagen hver tirsdag, og både spillere og trenere vil derfor være tilstede. 

- Det er veldig hyggelig om noen har lyst til å få med seg deler av treningen også, sier Mattias Andersson. - Vi starter treningsøkten kl 1000, og så samles vi "på brakka" fra klokken 1200 og utover. Det er viktig for oss å bli bedre kjent med de som bryr seg om fotballen i Arendal, og kanskje kan det være interessant for alle med fotballengasjement å diskutere kamper og muligheter. Vi vil være en åpen klubb som har direkte kontakt med alle som bryr seg om det vi driver med, sier Arendals svenske trener.

Han har hatt et ønske om å skape et bredere fotballmiljø rundt Norac stadion lenge. Derfor er han veldig glad for at også Beate Mathisen stiller opp og sørger for at både kaffe og vafler står klare.

- Det blir enkel servering, men til gjengjeld er det gratis. Klubben spanderer, sier Beate Mathisen som har ansvaret for mye av det praktiske rundt A-stallens aktiviteter. 

Det er altså bare å stikke innom Norac stadion hver tirsdag fremover - enten du er pensjonist eller om du bare ønsker en kaffepause midt på dagen. - Om noen synes det er litt skummelt å komme alene første gangen, så er det jo bare å ta med seg en venn, sier Beate Mathisen.

Annonse fra Obos-ligaen: