Jakob tilbake tidligere enn forventet

Jakob Rasmussen ser ut til å være aktuell for troppen mot Kjelsås lørdag etter å ha vist fin fremgang på treningsfeltet denne uken.

Den danske midtbanespilleren pådro seg en skade i sommerpausen som kunne holdt ham ute til midten av august, men nå ser det ut til at han kan være spilleklar allerede lørdag.

Jakob Rasmussen
Jakob Rasmussen

Fungerende trener Petar Rnkovic var i hovedsak fornøyd med det han så av Arendal-laget mot Fløy. - Defensivt var det veldig solid, og det er alltid viktig å ha som et grunnlag. Vi skapte vesentlig mer enn Fløy offensivt, og det er egentlig små unøyaktigheter i vår eget spill som gjør at vi ikke får det avgjørende målet, sier han. 

I lørdagens hjemmekamp mot Kjelsås forventer han imidlertid et annet kampbilde. - Det er et lag som spiller 3-5-2. De er direkte i stilen og har svært høy arbeidsmoral. Derfor er det en vanskelig motstander, men vi har forberedt oss på dette og har en plan for hvordan vi kan få kampen inn i vårt spor, sier Petar Rnkovic. 

I tillegg til at Jakob Rasmussen har vist klar fremgang, så er Rnkovic også glad for å se at Pape Paté Diouf blir stadig bedre. Også han har hatt skadetrøbbel i sommer. Derfor startet han på benken mot Fløy, men kom inn mot slutten og bidro til at Arendal kjørte kampen de siste 10-15 minuttene. - Det var vi som hadde mest krefter mot slutten, og det er verdifullt å ta med seg. Fysisk skal vi bli bare bedre fremover, lover Petar Rnkovic.

Det er imidlertid klart at Fabian Stensrud Ness, Tobias Henanger, Jens Kristian Skogmo og Rasmus Lynge Christensen er uaktuelle til lørdagens oppgjør. Men både Fabian og Tobias kan forhåpentlig være tilbake i full trening i løpet av neste uke.

Annonse fra Obos-ligaen: