Wilhem Pepa trener hardere og mer intensivt enn noensinne. Han vil sette spor etter seg, også i Obosligaen!

- Jeg har aldri trent bedre

Wilhem Pepa (30) gleder seg til å bevise at han er god nok for Obosligaen. - Derfor trener jeg hardere enn noensinne. Jeg er sikker på at vi kommer til å overraske, sier mål-garantisten.

Wilhem Pepa har vært en notorisk målscorer i alle klubber han har vært i, men ennå har han til gode å spille på høyere nivå enn 2. divisjon. I 2017 får han imidlertid sjansen. Både han og Arendal Fotball debuterer på nivå 2 i norsk fotball denne sesongen.

BEDRE PÅ ALLE OMRÅDER
- Vi er bedre enn i fjor på alle områder, konstaterer Wilhem Pepa etter enda en tøff januarøkt på Myra. Det er tempo, intensitet, dueller og knallhard kamp om plassene som preger hver eneste økt - selv om det ennå er drøye to måneder til seriestart på Isachsen stadion når Arendal møter Mjøndalen 2. april.

"Det er en fantastisk glød i gruppen og vi trives veldig bra sammen"

— Wilhem Pepa

- Det er en fantastisk glød i gruppen og vi trives veldig bra sammen. Min opplevelse er at alle spillerne har hevet seg, men jeg er kanskje aller mest imponert av de yngste i A-stallen som Tasso (Dwe), Kee Deeku, Lars Kilen og Michal Holst-Pedersen. De har utviklet seg enormt i vinter, mener spissen som selv er en av de eldste i Arendals A-stall.

WilhemPepa20170130-1.jpg
Wilhem Pepa skryter av de nye spillerne i Arendal-troppen. Her sammen med Dejan Corovic og Anders Gundersen (nærmest).

NYE SPILLERE
- De nye spillerne som har kommet allerede har vist seg som veldig fine typer. De passer godt inn i gruppen, og er i tillegg veldig gode fotballspillere som bidrar til å heve nivået. Dersom det kommer en ny offensiv spiller i tillegg, så er det bare positivt slik jeg ser det. Konkurranse om alle plassene er nødvendig og bare sunt. Det gleder jeg meg til, sier Wilhem Pepa - som selv er blitt spådd å kunne bli en av dem som kjemper om toppscorer-tittelen i Obosligaen 2017. Det er "Obos-eksperten" Ben Wells som mener dette i en analyse han har skrevet for nettsiden Fotballkanalen.

VIL OVERRASKE
- Min ambisjon for kommende sesong er først og fremst at vi som lag skal overraske positivt. Det tror jeg vi kommer til å gjøre. Vi har også enkeltspillere som jeg tror mange vil misunne oss. Ylldren (Ibrahimaj) tror jeg blir enda bedre enn i fjor, og Rasmus (Lynge Christensen) er en spiller som kommer til å bli blant de store profilene i Obosligaen. Hele laget hevet seg i fjor høst etter at Rasmus kom inn i troppen i august, sier Wilhem Pepa.

Wilhem Pepa

  • Født: 3. september 1986

  • Posisjon: Spiss

  • Tidligere klubber: Start, Vindbjart, MK, Jerv

  • Mål for Arendal Fotball (2015–2016): 38

  • Totalt antall mål siste fem sesonger: 122

Annonse: