Julio klar for A-stallen

Julio Espinoza (20) har signert sin første A-lagskontrakt i Arendal Fotball. - Jeg skal bevise at jeg er tilliten verdig, sier kantspilleren.

Julio Espinoza har vært i klubben i flere år og vært sett på som et spennende talent. Han har allerede debutert på A-laget, også i seriesammenheng, men først nå har han altså tatt steget opp og blitt  A-lagsspiller med kontrakt.

Han fylte 20 år i januar og er dermed førsteårs seniorspiller. I høst og vinter har han trent fast med A-stallen - og altså vist nok kvalitet til at Mattias Andersson mener tiden er inne for å gi ham en fast plass i A-stlalen.

Julio føler selv at han er i stadig fremgang og utvikling som fotballspiller. Hver eneste dag plukker han opp ny og nyttig lærdom på treningsfeltet.

- Å få lov til å trene med så mange gode fotballspillere hver dag er utrolig lærerikt. Derfor er jeg veldig glad for å ha blitt vist den tilliten jeg nå opplever, og jeg er innstilt på å vise meg tilliten verdig. Jeg gleder med veldig og ser frem til en kjempesesong sammen med resten av teamet i Arendal, sier han.

Julio vet at han konkurrerer med mange gode fotballspillere om en plass på laget. - Jeg kan spille både høyre- og venstrekant, og målet er selvfølgelig å spille meg inn på laget i løpet av sesongen. Men det er enda viktigere at laget rykker opp til OBOS-ligaen igjen, slår han fast.

Han føler han er blitt tatt godt imot av spillergruppen og trenerteamet. - Det er en fantastisk gjeng. Jeg kjenner de aller fleste fra før, så det har ikke vært noe problem å komme inn i miljøet. Jeg har dessuten også blitt godt kjent med de nye spillerne som har kommet i løpet av vinteren, så det er god stemning i troppen!

Mattias Andersson har også vært tydelig på hva Julio må jobbe med for å utvikle seg videre som fotballspiller. - Han har vært spesielt opptatt av at vi som lag må ta var på den defensive strukturen. Han har en klar oppfatning av hvordan vi skal ligge som lag defensivt, og dette er noe hele laget jobber mye med på trening. Vi har forbedringspotensial på dette området. Mattias har også understreket at han vil jeg skal utnytte farten min på en enda bedre måte, samtidig som jeg også må bli mer besluttsom i valgene jeg tar, forteller Julio Espinoza.

Annonse fra Obos-ligaen: