Juniorene slo kraftig tilbake mot Lyngdal

Etter en uheldig start, har juniorlaget kommet sterkt tilbake i 1. divisjon i G19-serien.

Juniorlaget røk på en smell i den første serierunden mot Randesund, men deretter har det gått den rette veien for våre lovende talenter.

I forrige runde ble det en sterk borteseier over MK, før det tirsdag kveld ble en ny seier, denne gangen over Lyngdal i en vanskelig bortekamp.

Kampen endte 4-3 til Arendal, etter scoring på overtid, melder oppmann/lagleder Jan Sogorka.

Spenning

Det var Anders Bjørge som ble kveldens aller største helt med sin scoring på overtid i den spennende kampen.

Lyngdal tok ledelsen på det som etter rapportene var et billig idømt straffespark. Før pause klarte Jonas Gylland å finne veien til nettmaskene, slik at det sto 1-1 ved halvtid på kunstgresset i Lyngdal.

Det var ikke gått mer enn to minutter av andre omgang da Tasso Dwe sørget for 2-1 til Arendal. Scoringen kom etter en corner. Og fremgangen fortdatte. Fem-seks minutter senere sørget Even Larsen for 3-1.

Mn det skulle ble spennende i Lyngdal, for hjemmelaget er ikke kjent for å være et lag som gir opp.

På overtid

Ifølge oppmann/lagleder Jan Sogorka sovnet Arendal-guttene noe defensivt og slapp vertene til ved to anledninger med drøye 20 minutter igjen. Dermed var det 3-3 og kjempespennende inn i avslutningen av kampen.

Men på overtid var altså Anders Bjørge på rett sted til rett tid og sørget for at det det ble tre nye poeng til Arendal-guttene, som dermed står med seks poeng på tre kamper og god kontakt med lagene i toppen av tabellen, i jakten på å forsvare KM-seieren fra 2018.

Fungerende lagleder, Frank Bredal, likte det han så av sine elever for anledningen.

- Vi vinner 4-3 og det er meget fortjent, oppsummerer han.