Bjørn Brørvik var fornøyd matchvinner og kaptein etter 5-4 mot Hisøy i cup-kvalifiseringen.

Kapteinen sikret cup-seier

Det ble ekstraomganger og dramatikk da Arendal og Hisøy møttes til kvalifiseringskamp i G19-NM tirsdag kveld.

Lokaloppgjør er som regel tette og tøffe - og det står alltid prestisje på spill.

Slik var det naturligvis også i tirsdagens cup-kamp mellom Hisøy og Arendal. Hisøy-guttene, som blant annet har en stamme av laget som ble G16-kretsmestre i fjor, hadde alt å vinne - og de har mange spennende spillere som trives på øya der det drives meget godt på mange nivåer for tiden.

Men Arendal-laget burde være favoritter.

Likevel var det Hisøy som tok føringen. De ledet 2-0 før Arendal utlignet til 2-2, men Hisøy fortsatte å levere på godt nivå og gikk etterhvert opp til 4-2. Det var også stillingen da 10 minutter gjenstod, men to scoringer mot slutten bidro til at det stod 4-4 etter full tid - og dermed ble det ekstraomganger.

I siste sekund av første ekstraomgang, så var det kaptein Bjørn Brørvik som tok tak og bestemte seg for å si klart fra hvem som er "best i byen". Fra 18 meter fyrte han av i trengt posisjon og ga ballen akkurat den buen den trengte for å dale ned i krysset. Dermed var Arendal-juniorene i ledelsen for første gang i kampen.

Det ble også matchvinner-scoringen, for ingen av lagene klarte å score flere mål i 2. ekstraomgang.

- Det var veldig deilig. Vi skal selvfølgelig vinne mot Hisøy, men vi var ikke på vårt beste i dag. For Hisøy var dette kanskje "årets kamp" der de ga alt for å vinne. Dermed ble det jevnt og vanskelig. Derfor gjorde det veldig godt at vi klarte å snu kampen og vinne til slutt, sier Bjørn Brøvik som innrømmer at det ikke hadde vært bare gøy å gå på skolen onsdag hvis det hadde blitt tap.

- Vi går jo sammen på skolen med flere av Hisøy-spillerne. Så det hadde absolutt vært en nedtur hvis vi ikke hadde dratt dette i land, sier han.

Trener Arve Seland var også fornøyd med at spillerne viste moral og innsats, selv om det altså var et stykke unna der han håpet og forventet at det skulle være rent spillemessig.

- Men vi får glede oss over at det ble seier i årets første offisielle og tellende kamp for et Arendal-lag. Det er en god start på sesongen, sier Arve Seland.

Arendal stilte med følgende tropp:

42 Eirik Langemyr
31 Bjørn Brørvik
33 Simen Hjelmaas
36 Anders Kastet
38 Thomas Hanstad
29 Anders Hylen Pedersen
40 Kristoffer Josephsen Dale
43 Even Larsen
28 Ta Hso Wha Dwe
41 Johan Sogorka Brinch
45 Julio Martin Padilla Espinoza
34 Wilondja Mayembe
35 Mathias Liland Kolås
47 Marcus Christopher Opaas Kaasa

Annonse: