Kjentfolk søkes!

Vil du hjelpe oss med å vise nye spillere hva Arendal har å by på? Vi er nå på jakt etter kjentfolk som kan hjelpe Arendals nye spillere med å finne seg raskt til rette i byen!

I løpet av noen hektiske sommeruker har Arendal Fotball blitt enig med flere nye spillere som nå flytter til byen og skal bidra til å gjøre høstsesongen til en historisk opptur. Klubben ønsker å bidra til at disse spillerne raskest mulig gjør seg kjent i byen og får alt på plass utenfor banen.

- De spillerne som trenger litt ekstra oppfølging i startfasen er primært dem som kommer fra utlandet. Derfor leter vi nå primært etter folk i nærmiljøet som behersker engelsk muntlig på en god måte, i tillegg til at de må ha litt tid til overs nå i de kommende ukene. Jobben er å vise spillerne litt rundt i byen og nærmiljøet, bistå med enkle, praktiske gjøremål og legge til rette for at de trives i nye omgivelser raskest mulig, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Det er nok en fordel å ha førerkort for bil, men ellers er klubben interessert i å komme i kontakt med alle som har lyst til å bidra til at spillerne får oppleve byen fra sin beste side allerede i starten.

- Det er først og fremst de to nærmeste ukene vi har bruk for litt ekstrahjelp i etableringsfasen, så derfor håper jeg de som måtte være interesserte tar kontakt raskest mulig, sier Bård Sterk-Hansen.

Han kan kontaktes både på telefon og mail:

Mobil: 907 80 460

Epost: Klikk her! 

Annonse: