Heidi Karin Bergum gleder seg over at årets Arendal-drakt allerede er en hit i butikken!

Kjøp Norges peneste og billigste drakt!

Årets Arendal-drakt er nå til salgs! De nye Adidas-draktene er veldig populære - og kanskje Norges billigste supporterdrakt!

Det er ikke uvanlig at fotballklubber selger drakter til 700 kroner og mer, fordi draktsalg er en viktig inntektskilde for mange klubber. 

Kun 275 kr!

I Arendal Fotball ønsker vi at flest mulig skal få anledning til å skaffe seg det vi mener er Norges peneste fotballdrakt. Derfor er årets spillertrøye til salgs hos samarbeidspartner Brekke Sport for bare 275 kroner (250 for barnestørrelser).

- Draktene har vært veldig populære og vi har i perioder vært utsolgt for enkelte størrelser, men vi har skaffet nye slik at vi nå skal ha alle størrelser på lager, sier Heidi Karin Bergum hos Brekke Sport.

Draktene som selges hos Brekke Sport er identiske med de spillertrøyene A-lagsspillerne bruker i kamp. Og prisen inkluderer akkurat samme trykk som det A-lagsspillerne har på sine drakter.

Brekke Sport

Foreløpig selges draktene bare gjennom Brekke Sport, så ta turen innom deres forretning i gågata i Arendal og skaff deg årets utgave - slik at du har det riktige utstyret når Ull/Kisa kommer til Arendal førstkommende søndag for å spille historiens første kamp i OBOS-ligaen i Arendal!

Kjøp billett allerede nå - så sparer du tid og er sikret plass!

Det er fortsatt mulig å skaffe seg årets sesongkort for bare 1900 kroner!

Annonse fra Obos-ligaen: