Fabian Stensrud Ness (t.v.) og Kim Kvaalen fikk priser for henholdsvis "Årets toppscorer" og "Årets spiller" i 2018 i Arendal Fotball.

Kvaalen kåret til årets spiller

Kim Kvaalen ble kåret til årets spiller i Arendal Fotball, mens Fabian Stensrud Ness mottok pokalen som bekrefter at han ble A-lagets toppscorer i 2018-sesongen da spillere og støtteapparat markerte sesongslutt tirsdag kveld.

Midtbanespilleren Kim Kvaalen kom til Arendal Fotball kort tid før seriestart i 2018. Han kom da fra Vindbjart, men talte egentlig på knappene om han skulle trappe ned etter at Vennesla-klubben rykket ned til 3. divisjon året før. Men da tilbudet fra Arendal Fotball kom, så var han ikke i tvil om at han ville fortsette satsingen - og han ble belønnet med kontraktsforlengelse allerede i løpet av årets sesong. Han er dermed en av dem som Steinar Pedersen tar med seg i A-stallen også i 2019-sesongen.

Det samme gjelder Fabian Stensrud Ness som altså fikk toppscorer-tittelen i klubben. Han hadde riktignok ambisjoner om å score mer enn ni mål, men skader og en svært ujevn sesong for laget bidro til at Fabian ikke fikk full uttelling i jakten på scoringer. I treningskampene før sesongen scoret han stort sett i hver eneste kamp, men symptomatisk nok for 2018-sesongen så gikk det adskillig tyngre da alvoret startet.

Under juleavslutningen ble også juniorlaget hyllet. De vant som kjent kretsmesterskapet - og alle spillerne fikk utdelt diplom fra fotballkretsen som det endelige beviset på at G19-stallen er regjerende sørlandsmestre etter årets sesong.

Alle spillerne har nå fått individuelle treningsprogram som de skal følge gjennom romjula. Fellestreningene starter opp 3. januar, men trener Steinar Pedersen regner ikke med at han personlig kan se frem til veldig mange fridager. Det er fortsatt hektisk aktivitet på klubbkontoret knyttet til dialog med spillere som er aktuelle for A-stallen neste sesong - både fra egne rekker og eksterne kandidater. 

- Mesteparten av stallen vil være på plass fra 3. januar, men det kan fortsatt skje endringer og det kan komme inn nye fjes, sier Steinar Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: