Christopher Brekke og Terje Rasmussen i Brekke Sport er glade for å ha forlenget samarbeidet med Arendal Fotball og daglig leder Bård Sterk-Hansen.

- Må nærmest klype meg i armen!

- Det som har skjedd rundt Arendal Fotball er helt fantastisk. Det er så jeg må klype meg i armen, sier Terje Rasmussen hos Brekke Sport. Nå gleder han seg til fortsettelsen av eventyret....

Brekke Sport har vært en av Arendal Fotballs samarbeidspartnere helt siden klubben spilte sin første kamp i 2011. Den gangen var klubben helt nystartet - med nye mennesker i de aller fleste rollene. Derfor var Brekke Sport en viktig partner som bidro til forutsigbarhet og kvalitet i leveranser av alt nødvendig utstyr. Foran årets sesong ble samarbeidsavtalen forlenget, parallelt med at klubben fikk Adidas som ny utstyrsleverandør. Alt leveres gjennom Brekke Sport. 

Profesjonalisert

- Det er imponerende hvordan alle ledd i klubben har blitt mer profesjonalisert på disse årene. Det gjelder både de store linjene og de små detaljene. Mange ganger kan det nesten være vanskelig å sette fingeren på hva det er, men man kan faktisk se det også i måten klubben spiller på. Profesjonaliteten vises på banen, mener Terje Rasmussen som er både glad og stolt over å være samarbeidspartner og leverandør.

- For oss er det selvfølgelig viktig å ha et godt og nært samarbeid med både ØIF Arendal og Arendal Fotball. Vi er en sportsbutikk som satser mye på å levere til klubber i regionen, og da er det selvfølgelig viktig for oss at vi også kan levere til toppklubbene. Det krever mye av oss, men vi er glade for at vi har vist i praksis at vi er leveringsdyktige, sier Terje Rasmussen.

Svært hektisk

Det er betydelige mengder med utstyr som skal leveres gjennom en sesong, og spesielt i disse ukene rett før seriestart så er det ekstremt hektisk hos Brekke Sport. De tar inn alt utstyret, sørger for trykking og klargjøring - og må ha stålkontroll på logistikken. Dersom det er noe som mangler, så haster det ofte å sørge for etterleveranser.

- Senest for noen dager siden måtte vi sette oss i bilen og kjøre til Moss for å få ta i noe som manglet og som måtte leveres umiddelbart. Men vi strekker oss gjerne. I de siste ukene har vi hatt tre maskiner som nærmest har gått døgnet rundt for å sørge for trykking av alt tøy som skal leveres til sesongstarten, forteller Terje Rasmussen.

Ny stadion

Nå ser han frem til å oppleve toppfotball i Arendal for første gang, og ikke minst har han store forventninger til nye Norac stadion.

- Det er kanskje det mest imponerende som har skjedd. Nå får vi altså en ny, moderne fotballstadion med flotte fasiliteter for publikum. Det er i seg selv utrolig, men når vi i tillegg ser hvor fort dette har gått, så er det så jeg må klype meg i armen. Det har vært veldig moro å være med på dette fra starten, og det blir enda morsommere å være med på dette videre, sier Terje Rasmussen i Brekke Sport.

Fantastisk service

Daglig leder Bård Sterk-Hansen understreker at samarbeidet med Brekke Sport er en viktig del av den daglige driften i Arendal Fotball. Derfor er han også svært fornøyd med at samarbeidsavtalen med en av klubbens mest trofaste partnere er forlenget.

- Vi er meget glade for å ha Brekke Sport med på laget som formidler av alt av utstyr til klubben. Brekke Sport utøver en service som er langt utover hva man kan forvente. Alle ansatte hjelper til med alt hva de kan for at vi som kunde og partner skal være fornøyd. Det betyr svært mye for en klubb som Arendal Fotball, fastslår han.

Brekke Sport

  • Brekke Sport ble etablert i 1964 av Nils Åge Brekke. Han tok da over etter Sofus Rench.

  • Butikken het opprinnelig Brekke Musikk & Sport, men tidlig på 1980-tallet ble beslutningen tatt om å rendyrke seg på sport.

  • Brekke Sport Sentrum er i dag en fagbutikk med løp, ski, tekstil og en stor klubb/bedrifts avdeling som hovedfelt. Brekke Sport Sentrum har også et stort utvalg til ballidretter som håndball, fotball mm.

  • I 2013 åpnet Brekke Sport en ny avdeling på Stoa . Butikken på Stoa fremstår i dag som en topp moderne fagbutikk med spesielt fokus på ski, sko, sykkel og tekstil.

Annonse: