Anders Hella.

- Mange viser god form

Anders Hella gleder seg til søndagens oppgjør mot Ull/Kisa. - Vi har vist klar fremgang, og vi har mange enkeltspillere som viser at de er i veldig god form nå, sier han.

Den anvendelige kantspilleren, som også kan spille back, har fått stadig mer tillit av Mattias Andersson de siste ukene. Årsaken er åpenbar: Anders Hella er kanskje den enkeltspilleren som er i best fysisk form i Arendal-stallen. I tillegg er han svært hurtig. Det betyr at han kan løpe i 90 minutter, samtidig som spurtene er nesten like saftige og hurtige i sluttminuttene som i starten av kampen.

Gleder seg

Nå gleder han seg til de to siste seriekampene - der søndagens oppgjør mot Ull/Kisa kan være en "vinn eller forsvinn"-kamp. Dersom Fredrikstad vinner borte mot Tromsdalen i helgen, så vil årets siste hjemmekamp for Arendal mot Ranheim neste helg være betydningsløs hvis Arendal taper mot Ull/Kisa. Men dersom Fredrikstad taper og Arendal vinner, vil Arendal sannsynligvis klatre opp på kvalikplass søndag ettermiddag - ettersom Elverum har en svært vanskelig kamp borte mot Start. Med seier der er Start klare for Eliteserien,

"Det kan ikke bli mer spennende for oss i sesonginnspurten enn det vi opplever akkurat nå"

— Anders Hella

- Det kan ikke bli mer spennende for oss i sesonginnspurten enn det vi opplever akkurat nå. Slik tabellsituasjonen er, så er det naturlig at vi også blir opptatt av hva som skjer med de andre lagene. Derfor var det nok mange av oss som spiller på Arendal som fulgte Fredrikstads kamp mot Ranheim sist tirsdag tett. Det var jo avgjørende for oss at Ranheim vant den kampen, sier Anders Hella.

Men det holder ikke å følge med på andre lags resultater. Arendal ligger to poeng bak Fredrikstad - og likt med Elverum, men med dårligere målforskjell, to serierunder før slutt. I beste fall kan Arendal klare seg med tre poeng i serieinnspurten, men da må både Fredrikstad og Elverum tape begge sine siste kamper. Seier mot Ull/Kisa søndag vil uansett  bety at spenningen lever helt til siste serierunde.

Selvtillit og tro

- Vi går naturligvis for poeng på bortebane, og aller helst må vi ha tre poeng. Vi tapte hjemme siste mot et godt Start-lag, men føler likevel at vi er i en god steam. Det var positive ting å ta med seg også fra Start-kampen, og vi ser også at mange enkeltspillere er i veldig god form akkurat nå. Det gjør at vi har selvtillit og tro på at vi skal klare å nå kvalikplassen som kan gi fortsatt spill i OBOS-ligaen neste sesong, sier Anders Hella.

Han står med 12 seriekamper for Arendal så langt denne sesongen og er faktisk den spilleren som statistisk har størst seiersprosent. Men han har ennå til gode å score mål i år: - Det er det absolutt på tide å gjøre noe med, fastslår Anders Hella. 

Annonse fra Obos-ligaen: