- Det blir tøft, men jeg er optimist

Spillerne har gitt Mattias Andersson de svarene han ønsket seg på treningsfeltet. Nå er både treneren, spillerne og støtteapparatet veldig klare for seriestart!

Etter torsdagens treningsøkt var det en svært fornøyd Arendal-trener som kunne konstatere at nesten alt er minst like bra som han kunne håpet på - før alvoret begynner:

Fabian Ness og Anders Hella er begge meldt kampklare, etter at de måtte forlate banen mot Fredrikstad i generalprøven forrige helg.

Avni Pepa er meldt spilleklar. Midtstopperen har vært ute med prolaps siden i fjor høst - men nå rekker han altså akkurat seriestarten!

Fabian Ness i intervju med Agderposten.
Fabian Ness har hatt en strålende oppkjøring i vinter og påkaller seg lokalpressens interesse. Her er det Agderpostens Aleksander Nupen som intervjuer spissen.

Alle formaliteter knyttet til Pape Paté Dioufs overgang til Arendal Fotball er bekreftet i orden. Det betyr at klubbens siste signering er klarert for spill mot Nardo lørdag.

Det eneste minuset er at Tobias Henanger trenger litt lengre tid på å komme tilbake, etter at også han fikk en muskelskade mot Fredrikstad. Han blir derfor ikke med til Trondheim denne helgen.

Men det kanskje aller viktigste: Relasjonene, samspillet og pasningene satt veldig godt på torsdagens trening. Ifølge trenerteamet er det aller første gang i vinter at det har sett ut slik de forventer seg - og mange enkeltspillere viser veldig klar formstigning.

Mattias Andersson har kartlagt Nardo før serieåpningen og forventer en tøff kamp på en vanskelig kunstgressbane. - Vi skal også være tøffe å møte. Det blir ikke enkelt, men om vi skal kjempe i toppen må vi ha ambisjoner om å vinne også bortekamper, sier Arendal-treneren.

Se videointervjuet med Mattias Andersson her (intervjuet ble gjort før torsdagens treningsøkt):

Annonse fra Obos-ligaen: