Ole Magnus Heimvik, Oda Gravås og Magne Olsen hos Advokatfirma Hald & co heier på Arendal Fotball og gleder seg veldig til seriestart!

- Moro når noen tør satse!

- Jeg elsker all konkurranse, sier advokat Ole Magnus Heimvik. Det er en av årsakene til at Advokatfirma Hald & co er samarbeidspartner med Arendal Fotball.

- Konkurranse er moro, både på og utenfor banen. Derfor er jeg veldig glad i idrett, og det er moro å være en del av det Arendal Fotball har skapt de siste årene. Vi har vært samarbeidspartner i flere år, men nå har satsingen større dimensjoner. Det som skjer nå kan ikke sammenlignes med hva vi har vært med på tidligere, sier Ole Magnus Heimvik.

Inspirert

Han gleder seg voldsomt til seriestart i helgen - og ikke minst til alle de kommende hjemmekampene. - Tradisjonelt har vi vært mest opptatt av å støtte barne- og ungdomsidretten, og det kommer vi fortsatt til å være. Årlig bruker vi rundt 200.000 kroner på å støtte ulike aktiviteter for barn og unge. Men vi blir også inspirert når vi ser at andre i regionen satser, og derfor er det ekstra gøy å være med som samarbeidspartner for Arendal Fotball denne sesongen, sier Ole Magnus Heimvik.

Men det betyr ikke at advokatfirmaet har signert en ny samarbeidsavtale bare basert på følelser og begeistring. Ole Magnus Heimvik tror også det er nyttig rent profesjonelt og forretningsmessig å være med i det nettverket av virksomheter som er med på å løfte fotballsatsingen i Arendal.

- Vi treffer mange spennende kontakter på denne måten, og det tror vi er verdifullt for alle som deltar i dette nettverket, sier han.

Lære av hverandre

Ole Magnus Heimvik mener også det er gjensidig inspirasjon og lærdom å hente mellom næringslivet og idretten. - Mange i næringslivet kan la seg inspirere av idrettens måte å jobbe på for å få resultater, samtidig som jeg tror mange i idretten har mye å lære av næringslivet når det gjelder hvordan man utvikler en virksomhet som drives ansvarlig og langsiktig. Derfor har næringslivet og idretten gjensidig nytte av hverandre på mange områder, sier advokat Ole Magnus Heimvik i Advokatfirma Hald & co.

Vil bruke nettverket

Daglig leder Bård Sterk-Hansen er spesielt glad for at advokatfirmaet har sett verdien av å delta i nettverket Arendal Fotball har etablert, og at de derfor utvider sitt samarbeid med klubben betydelig denne sesongen. 

- Vi vet at dette er en partner som har flere medarbeidere med samme lidenskapen for fotball som vi har, og derfor gleder vi oss også til å se dem på hjemmekampene, både på Myra i vår og på nye Norac stadion til sommeren. For Arendal Fotball er det veldig interessant med partnere i nettverket som ønsker å bruke nettverket til å fronte firmaet samtidig som de vil bruke det til kundearrangement, sier han.

Advokatfirma Hald & co

  • Advokatfirma Hald & co er Aust-Agder største advokatfirma. Virksomheten kan føre sin historie tilbake til tiden før 2. verdenskrig.

  • Dagens firma er en direkte videreføring av virksomheten Ulf Onsrud og Christen Toft etablerte da de overtok advokatvirksomheten til Søren Hilmar Kløcker i 1969.

  • Fimaet har beholdt sitt navn etter advokat Anders Hald som var partner i firmaet fra 1980 til 2012. Det er i dag 5 erfarne advokater som er partnere i firmaet, og det er 4 ansatte advokater. Firmaet har kontorer i Otterslandgården ved sjøkanten på Tyholmen i Arendal sentrum.

  • Firmaet har hatt og har sin advokatvirksomhet først og fremst innenfor den sivilrettslige del og da som allmenjuridisk praksis med hovedtyngde innen næringslivet, bobehandling, bygnings- og entrepriserett, arbeidsrett, faste eiendommers rettsforhold m.v.

  • Firmaets medarbeidere har i sitt arbeid et høyt fokus på kvalitet, og er i sitt arbeid opptatt av å opptre hederlig og etterrettelig.

  • Advokatfirma Hald & co har et etablert samarbeid og kontorfellesskap med advokatene Lars Ths. Rodvelt og Marianne Rodvelt i Grimstad. De holder til i nyoppussede lokaler midt i sentrum (Skolegaten 6).

Annonse: