Det blir veldig mye å se frem til for alle fotballinteresserte i Arendal i 2017!

Møter Bryne i treningskamp

Steinar Pedersen håper å få verdifulle svar før seriestart når Arendal møter Bryne til treningskamp i Kvinesdal lørdag.

- Jeg er glad for at vi stadig ser fremgang i prestasjonene våre, og vi skal bruke de siste tre ukene før seriestart veldig godt. Kampen mot Bryne blir en fin temperaturmåling på hvor vi står når vi møter et lag som skal spille i samme avdeling som oss når seriespillet starter, sier Arendal-treneren.

"Hjemme" igjen

Denne uken har både A-laget og juniorlaget vært tilbake på Norac stadion. Banen er stengt i vintermånedene, men nå er det snøfritt og perfekte forhold på banen - og alle har satt pris på å være "hjemme" igjen etter vintermånedene på Myra. 

- Vi jobber stadig med å utvikle spillet vårt, og det har vært fint å se at vi klarer å gjenskape det vi øver på i økende grad. Det skal vi fortsatt jobbe med mot Bryne, sier Steinar Pedersen som avviser at han nå begynner å trimme en førsteellever med tanke på seriestart. 

- Det er tøff konkurranse i mange posisjoner, og vi jobber fortsatt med å teste ut ulike konstelleasjoner og formasjoner. Det vil vi gjøre også mot Bryne, fastslår han. 

Generelt er skadesituasjonen i troppen veldig tilfredsstillende akkurat nå, men trenerteamet vil likevel ta hensyn til belastningen for enkeltspillere når lag og tropp settes sammen. - Vi har hatt litt smårusk i denne uken. Ingenting av det er alvorlig, men vi tar fornuftige hensyn for å unngå skader. Samtidig er det mange som har lyst til å vise seg frem, og det er mange som fortjener en sjanse til å bevise at de skal være med fra start også når alvoret begynner. Derfor blir kampen mot Bryne viktig både for troppen og for enkeltspillere, sier Steinar Pedersen.

Spennende

Til nå har Arendal testet formen mot lag fra lavere divisjoner - og lag fra høyere nivå. Bryne-kampen blir altså den første testen mot et lag fra samme avdeling og samme divisjon som Arendal skal spille i. 

- Vi kjenner jo Bryne og Jan Halvor Halvorsen godt. Han har overtatt som trener og kommer ganske sikkert til å sette sitt preg på laget. Det blir spennende å møte dem, men så lenge det er treningskamp så er vi ikke så veldig opptatt av resultatet. Vi er opptatt av å forbedre oss og lykkes med det vi skal være gode på som lag, sier Steinar Pedersen. 

 

Annonse: