Møter MK i treningskamp

Her er en liten førjulsgave til de som måtte ha fotball-abstinenser: Torsdag kan du få med deg treningskamp mellom Arendal og MK på Norac stadion.

Mandalskameratene rykket opp til 3. divisjon i høst - og kanskje er det en ny toppsatsing på gang i Norges sørligste by? Steinar Pedersen forventer i hvert fall å få OK motstand når grønntrøyene tar turen til Arendal.

- Det var MK som kontaktet oss for å sjekke muligheten for å spille en treningskamp før jul. Det passet egentlig greit i vårt opplegg, selv om vi akkurat nå er inne i en periode med tøff fysisk belastning for å legge et best mulig grunnlag før vinteren og vår kommende oppkjøringsperiode, sier Steinar Pedersen.

Denne uken er flere av Arendals nysigneringer allerede på plass, og torsdagens kamp kan gi en mulighet til å se både Øyvind Knutsen, Ilir Kukleci og Ulrik Berglann i Arendal-drakt for første gang.

- Vi har også noen prøvespillere innom, og det kan godt være at vi bruker denne anledningen til å se nærmere på dem i kampsituasjonen, sier Steinar Pedersen.

Kampen spilles på Norac stadion (med værforbehold) - og avspark er torsdag 13. desember kl 1800.

Annonse fra Obos-ligaen: