www.moldefk.no

Nå kan høsten bare komme

Etter noen intense uker er stallen komplett etter signeringen av Thompson Unachi Ekpe. Nigerianeren kommer fra Molde FK.

20-åringen Ekpe har siden han kom til rosenes by i februar fjor spilt på tre forskjellige nivåer. Først spilte han 2. divisjon for Molde, før han ble lånt ut til Kristiansund høsten 2016. Da var KBK i OBOS-ligaen. Låneavtalen ble resignert før årets sesong og unggutten har i år fått noen innhopp i eliteserien for Kristiansund. Nå går turen på permanent basis til oss i Arendal.
Vi har snakket med hovedtrener Mattias Andersson om nyervervelsen og aktiviteten de siste ukene.

- Hva får Arendal i Thompson Unachi Ekpe?
- Han gir oss noe som vi har manglet. Vi har mange gode ballspillere, men vi har tapt for mye på midten. Ekpe er 197 centimeter høy og full av muskler. Han kan gi oss en duellstyrke som vi savner i dag, både i luften og langs bakken I tillegg er han rask og spiller enkelt. Det vil tilføre oss noe som vi savner og gjør også vi kan flytte opp andre høyere i banen.

- Hvordan har de siste ukene vært?
- Jeg er godt fornøyd med jobben som klubben har gjort i forhold til spillere og prosessen som har vært rundt dette. Som det ser ut nå er vi ikke på jakt etter flere spillere, og jeg er veldig fornøyd med både spillerstall og apparatet rundt spillerne, sier en lettet og glad Mattias Andersson, som nå gleder seg til å ta fatt på en utfordrende høstsesong.
- Jeg gleder meg til å sette dette laget sammen og begynne å vinne fotballkamper, for det er tross alt det det handler om.

Vi ønsker Thompson Unachi Ekpe velkommen!

Thompson Ekpe slutter seg til stallen onsdag neste uke og er ventet spilleklar mot Åsane.
Péter Wiik-Kovács, Avni Pepa og Vlatko Lazic ventes alle å være spilleklare til kampen mot Tromsdalen. Brasilianske Martins Benvindo Darlan vil det antakeligvis ta noe lenger tid med, da dette er en overgang utenfor EU/EØS.

Foto: www.moldefk.no

Annonse fra Obos-ligaen: