Magnus Nørby Madsen i debuten mot Vidar 19. oktober 2019.

Nær drømmedebut for Magnus

Magnus Nørby Madsen (18) fikk sine første minutter i 2. divisjon mot Vidar lørdag.

Kvarteret før slutt kom han inn til sin debut for A-laget til Arendal Fotball. 

Gjennom hele høsten har han spilt meget godt for juniorene og for andrelaget i 4. divisjon. I tillegg har han vist på treningene med seniorene at han har noe på gang. 

Lørdag ble han tatt med i troppen til sin første kamp for A-laget. Litt spesielt var det, ettersom hele familien også satt på tribunen, på besøk fra Danmark. 

Magnus tok plass som venstrekant i sin debut, på samme side som storebror Mads trakterte backen. 

Og det kunne blitt en drømmedebut for unggutten. Han hadde ikke vært på banen i mer enn et minutt før han kom til en avslutning, som skaffet Arendal en corner. På corneren fikk han hodet på ballen, men headingen gikk utenfor. 

Han hadde også flere avslutninger og var et aktivum den tiden han spilte. 

VLO_3714
Magnus og Mads Nørby Madsen i prat med Thomas Thorsen fra Agderposten etter kampen.

Etter kampen smilte han selv bredt og erklærte seg fornøyd med debuten, samtidig som det vanket lovord fra trener Steinar Pedersen. Han har latt seg imponere over Magnus Nørbu Madsen over lengre tid. 

- Utviklingen siden i sommer har vært strålende. Han hadde litt trøbbel i starten da han kom, men det tar alltid litt tid å komme inn i det, sier Pedersen. 

- Det er fullt fortjent at han får debuten nå, og med maks uttelling kunne han vært på scoringslista. Dette er en spiller vi kommer til å få se mer til, spår Arendal-treneren. 

 

FOTO: Alf Joachim Altenborg

Annonse fra Obos-ligaen: