Conrad Wallem på trening før kampen mot Kvik.

- Neste kamp er alltid den viktigste

Conrad Wallem har utviklet seg til å bli en av nøkkelspillerne i sesongens Arendal-lag.

Denne sesongens har han vært blant Steinar Pedersens mest betrodde menn, etter at han startet på benken i serieåpningen mot Stjørdals-Blink, har han vært i startoppstillingen. 

I vinter ble han også klubbens første landslagsspiller da han ble tatt ut på G19-landslaget. 

Men nå er det Arendal Fotball det gjelder og det er en tøff bortekamp mot Kvik Halden som står for tur. 

- Det blir spennende. Det er jo en toppkamp. Begge lagene er på øvre halvdel, konstaterer han. 

- Og kampen spilles på gress. Vi har gjort det greit på gress med å slå Vidar og spille uavgjort mot Egersund. Jeg føler vi har bra tak på det. Kampplanen er ikke noe annet enn at vi skal prøve å ta tre poeng, melder han. 

 

Regner med mange dueller

Han regner med det blir mange dueller mot Kvik Halden. I første rekke handler det om å ta krigen og vinne duellene. 

- Det er jo deres ansvar å stå for underholdningen på egen hjemmebane. Vi må vinne duellene, sette spillet vårt og demme opp for spillet de kommer med. Og vi kan spille underholdende vi også. Får vi muligheten så gjør vi det, forklarer han. 

 

God forklaring

Wallem mener en god forklaring på at Arendal Fotball har reist seg etter den tøffe serieåpningen, er at laget aldri ser mer enn en kamp fremover. 

- En skal alltid tenke neste kamp. Neste kamp er alltid den viktigste, men vi skal ta med oss den flyten vi har hatt i det siste inn i Kvik-kampen. Jeg synes vi er blitt flinkere til det å ta en og en kampen om gangen, mener han. 

Han forteller at laget har gått inn i de siste kampene på samme måte. Nå er laget klart til å ta utfordringen som heter Kvik Halden. 

- Vi er klare til å starte på nytt. Det er bare å ta krigen først, smiler han. 

 

Merker konkurranse 

19-åringen står med 22 offisielle kamper og en scoring (borte mot Brattvåg i september i fjor) i Arendal-drakten siden han kom til klubben fra FK Tønsberg midt i forrige sesong. 

Denne sesongen har han vært på laget sin andre serierunde. 

- Jeg føler at jeg har prestert godt. Vi er et kollektiv som over tid har prestert godt. Vi har på en måte satt en 11-er, men det er samtidig konkurranse på alle plassene. Det merker jeg. Ingen er trygge. Det er godt med konkurranse i troppen, og det er bra trykk også på treningene, sier han. 

Kvik ligger på plassen foran Arendal Fotball, med en kamp mindre spilt, men likt i poeng. Haldenserne har fire plussmål bedre målforskjell. 

- Kvik har en del bra spillere. De rykket opp foran denne sesongen og er et lag som fungerer bra sammen. De har alltid godt med folk i egen boks og er gjerrige. Det er et lag som ikke vil gi oss noe gratis og er farlig på kontringer, oppsummerer Wallen. 

Annonse fra Obos-ligaen: