Nøkkelspillere blir med til Obosligaen!

De siste ukene har klubben arbeidet intenst med å avklare hvilke spillere som blir med på den videre satsingen i Arendal Fotball. Brikkene begynner nå å falle på plass!

Spillere som blant andre Matias Fjeldal Olsen, Marius Andersen, Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen, Aleksandar Corovic, Ole Marius Håbestad, Rasmus Lynge Christensen, Tobias Olsvik, Tasso Dwe, Wilhem Pepa og Steinar Berås har alle kontrakter som strekker seg utover årets sesong. Men det innebærer også at det er en rekke kontrakter som løper ut nå i 2016, og det har naturlig nok vært viktig for klubben å sikre kontinuitet i en spillergruppe som har prestert fantastisk denne sesongen.

Derfor er det hyggelig for Arendal Fotball å kunne bekrefte at følgende spillere har takket ja til videre satsing i klubben:

Jostein Aaland: Keeperen som kom fra Jerv foran 2016-sesongen har levert en svært god sesong mellom stengene. Nå er han klar for å ta steget opp sammen med Arendal Fotball og har derfor takket ja til ny kontrakt.

Sven Fredrik Stray: Årets kaptein har vært en viktig bidragsyter i Arendal Fotball de to siste sesongene, men særlig i 2016 har han bidratt til at Arendal har fremstått som et svært godt organisert lag med stor defensiv trygghet. Nå er han toppmotivert for å bidra til at klubben etablerer seg som en del av toppfotballen! 


Petar Rnkovic: Veteranen kom til Arendal Fotball foran 2013-sesongen, men trappet ned foran 2015-sesongen. Han valgte imidlertid å gjøre comeback sist sommer, og har i år hatt sin kanskje aller beste sesong i helhvitt. I år har han primært spilt midtstopper, men han har tidligere vist at han kan benyttes også som midtbanespiller og spiss. Han sier selv at den fysiske formen er bedre enn på mange år, og han er derfor svært motivert for å bidra også i 2017!

Tobias Henanger: Midtbanespilleren, som opprinnelig kommer fra Sarpsborg, flyttet til Sørlandet før 2015-sesongen. Da hadde han akkurat blitt kåret som "årets spiller" i Kongsvinger, men han valgte Arendal Fotball den gangen fordi han ønsket å kombinere fotball med lærer-studier. Også han har hatt en svært god sesong i helhvitt, og han ser nå frem til å bidra til at klubben tar ytterligere steg de kommende sesongene!

Hakeem Wilkinson: Den hardtskytende, fysisk sterke og svært raske spissen har gjennom flere sesonger vist at han har et stort potensial, og sannsynligheten er stor for at man i årene som kommer vil kunne glede seg over at 20-åringen tar ytterligere steg i sin utvikling. Derfor er Arendal Fotball glad for at den lokale unggutten nå velger å forlenge sin avtale med klubben.

Det er samtidig klart at flere av spillerne som har vært en del av A-stallen i år ikke blir med videre. Det gjelder blant andre Nicolai Aas, Christian Tveit, Andreas Hoppestad, Jeremie Elepo og Amid Arezou.

Det gjenstår fortsatt noen samtaler knyttet til kontraktsituasjonen for enkelte spillere, men klubben regner med at dette kommer til å bli avklart i løpet av kort tid.

Sportslig leder Geir Fone sier samtidig at klubben er åpen for å forsterke stallen foran møtet med Obosligaen, men her vil man bruke nødvendig tid på å kvalitetssikre kartleggingen av nye spillere. - Vi vil ikke forhaste oss, og vi mottar daglig henvendelser fra spillere og agenter. Det viktigste for oss har vært å få en avklaring med de spillerne som allerede er i Arendal Fotball, og der er vi nå i mål om kort tid, sier han.

Annonse: