Marius Andersen.

- Ny selvtillit i laget!

Det er et Arendal-lag med fornyet selvtillit som er klare for møtet med Elverum søndag. - Vi har noe å bevise for hjemmepublikum, sier Marius Andersen.

Midtstopperen var med på den eventyrlige snuoperasjonen mot Kongsvinger 16. mai, og han tror den opplevelsen kommer til å bety mye for hele laget fremover.

- Det var veldig deilig å få en seier igjen, og det var ekstra godt å få den på den måten vi opplevde på Kongsvinger, sier 25-åringen.

Tilbake etter skade

Han var tilbake på laget etter skaden han pådro seg i cup-kampen mot Tønsberg for noen uker siden. Og igjen utgjorde han en solid midtstopperduo sammen med Sven Fredrik Stray. I Sune Kiilerichs karantenefravær, så var det svært kjærkomment å ha en solid forsvarsbauta som kunne hentes tilbake til laget.

"Mot Kongsvinger viste vi det vi også demonstrerte i vinter og fremstod som et godt, spillende fotballag"

— Marius Andersen

Og konkurransen i forsvarsrekka er beintøff, selv om Petar Rnkovic til nå ha vært prioritert som spiss. I midtforsvaret er det først og fremst Kiilerich, Stray og Andersen som konkurrerer om de to plassene, og rivaliseringen er levende. Det bekrefter Marius Andersen selv:

Gratis motivasjon

- Men vi blir ikke sure på hverandre om en av oss blir plassert på benken. Det er jo Knut (Tørum) vi blir sure på, fordi det er han som tar ut laget. Men vi vet jo at vi først og fremst må se oss selv i speilet, dersom vi ikke får spille fra start. Å bli satt ut av laget, bør egentlig bare være gratis motivasjon for å gjøre en enda større innsats på treningsfeltet og gripe mulighetene når vi får dem, sier han åpenhjertig.

Tøffere og raskere

Han innrømmer også at steget opp i OBOS-ligaen har betydd nye sportslige utfordringer. - Alt er tøffere og det går fortere. Duellene er hardere og du må bestemme deg raskere for hva du vil gjøre. Vi har fått merke den overgangen, men nå tror jeg vi har forstått hva som må til. Mot Kongsvinger viste vi det vi også demonstrerte i vinter og fremstod som et godt, spillende fotballag. Slik ønsker vi å fremstå også i de kommende kampene, og den første utfordringen blir mot Elverum søndag, sier Marius Andersen som håper mange tar turen til Myra stadion.

- Det betyr mye for oss at det mange på tribunen. Hver eneste en som kommer, er viktige for oss i spillergruppen, fastslår Marius Andersen.

Se hele videointervjuet her:

Annonse: